4500 TL toplama sistem mi yoksa hazır sistem mi?

TrabzOnur

Kilopat
1-2 ay gibi bir süre içinde oyun için bilgisayar almayı/toplamayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'a gittim yardımcı olurlar diye, bir tane topladı 6200 TL dedi. Şu an indirimde Asus modeli var, 4300 TL hem Windows 10 ile geliyor dedi.
Model: Asus M32CD-K-TR047T Core İ5 - Vatan Bilgisayar

Sizce o fiyata mantıklı mı yoksa 4000-4500 civarı bir bütçem var önerebileceğiniz sistemler var mı (toplama olabilir)?
Not: Samsung 850 Evo 250 GB SSD var bende SSD eklemeye gerek yok.

Teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Bana yetmez diyorsan 250 GB SSD o zaman kasayı düşürüp HDD takabilirsin.
Bu arada 1060 takılabilirdi 3 veya 6 GB'lığı fakat Ryzen 3 2200G ile en güzel oyun şeyini bu şekilde yaşarsın bence ama bakın "bence".
Ekran Alıntısı.PNG

Bütçeyi birazcık arttırıp şöyle almanı tavsiye ederim 1050 Ti'lı.

Yüzde 90 kendin toplamak daha karlı olur. Sırf anlaşmaları var diye saçma sapan modeller eklenip gereksiz masraflar çıkıyor. Örneğin RGB RAM eklenip 5 bin liraya hazır sistem koyuyorlar ama ekran kartı tırt.
Evet bende özellikle ekran kartından dolayı güvenemiyorum. Kendim toplarsam ne kadar bütçeyi ayarlayabilirim o konuda da şüphedeyim kararsızım bu konularda çok bilgim olmadığı için.

Eki Görüntüle 336119
Bana yetmez diyorsan 250 GB SSD o zaman kasayı düşürüp HDD takabilirsin.
Bu arada 1060 takılabilirdi 3 veya 6 GB'lığı fakat Ryzen 3 2200G ile en güzel oyun şeyini bu şekilde yaşarsın bence ama bakın "bence".
Eki Görüntüle 336122
Bütçeyi birazcık arttırıp şöyle almanı tavsiye ederim 1050 Ti'lı.
Ram 8 e düşürülüp hdd takılabilir diye düşünüyorum

@TrabzOnur
Bütçeni 200 TL daha arttırıp böyle almanı tavsiye ederim çünkü o HDD yüzünden çok fazla yavaşlık sıkıntısı çekebilirsin çünkü eski HDDler sağlığı ve performansı düşük oluyor ve yeni sistemlere takılınca yavaşlatıyor fazlasıyla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı