4500 TL'ye 3500X 1660S alınır mı?

@LionelMaradona Hayatında bu firmaların ürünlerini kullandın mı? Galax firmasını sana kısaca diyeyim, Avrupa'nın Evga firması gibidir. ASRock ise sağlamlık ve kalite anlamında en iyi üreticiler arasındadır. Adata ise bazı SSD'leri hariç oldukça kaliteli ve sorunsuz bir firmadır. Eğer dediğin gibi 3. dünya ülkeleri kullanıyorsa, neden Almanya, Norveç ve Amerika gibi ülkeler bu markaları çokça tercih ediyor? Keşke YouTube'dan biraz videolara göz atsan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@LionelMaradona Arkadaşım ne boş yaptın ya. Hayatında bu firmaların ürünlerini kullandın mı? Galax firmasını sana kısaca diyeyim, Avrupa'nın Evga firması gibidir. ASRock ise sağlamlık ve kalite anlamında en iyi üreticiler arasındadır. Adata ise bazı SSD'leri hariç oldukça kaliteli ve sorunsuz bir firmadır. Eğer dediğin gibi 3. dünya ülkeleri kullanıyorsa, neden Almanya, Norveç ve Amerika gibi ülkeler bu markaları çokça tercih ediyor? Keşke YouTube'dan biraz videolara göz atsan..

Üslubunuza dikkat edin! Galax firması hakkında yeteri kadar bilgi sahibiyim. Evga ile kıyaslanamaz bile. ASRock başlangıç seviyesi anakartların en kötülerindendir. Adata markasını SU650 model SSD kullananlar iyi bilir! Dark markasını bilmem konuşmamıza gerek var mı?

YouTube'da video izlememi tavsiye etmişsiniz. Kuvvetle muhtemeldir ki yabancı diliniz yok. Size tavsiyem yabancı dil öğrenmeye çalışın ve Tom's Hardware, CNET gibi forumları takip edin aksi halde daha çok yanılırsınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı