4500 TL'ye hazır sistem vs toplama sistem

Daha fazla  
Toplama sistem:

Hazır sistem:

Yükseltme yapılmaz büyük ihtimalle, yapılırsa da en az 1.5 yıl sonra.

Hazır sistemi alın ileridede elinizdeki işlemciyi satıp Ryzen 5 1600 alırsınız.

Hocam anakart RAM'ler işlemci ve PSU depolama değişmesi gerekmez mi hazır sistemde? Arkadaşım alacak yükseltme yapmak istemiyor fazla hikaye oyunları fazla oynamaz GTA V'ten ileri gideceğini sanmıyorum.

Hocam anakart RAM'ler işlemci ve PSU depolama değişmesi gerekmez mi hazır sistemde? Arkadaşım alacak yükseltme yapmak istemiyor fazla hikaye oyunları fazla oynamaz GTA V'ten ileri gideceğini sanmıyorum.

O zaman toplama sistem hocam ileridede ekran kartı takana kadar idare eder.

R5 1600'den güçlüdür. R3 4300GE i3 10100F ile aynıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence de ge işlemci almayın. Onun yerine 3400G işlemci alın. Mimari değiştirdi AMD ama oyun performansına yansımadı bu değişiklik. Hatta inceleme fırsatım olmadı ama 11. nesil i5 işlemci alıp belli bir süre HD grafik kartı ile idare etme imkanınız varsa öyle yapın. Çünkü i5 11400 canavar gibi işlemci. (fiyat araştırması yapmadım. Bütçe uygunsa eğer)

Bence de ge işlemci almayın. Onun yerine 3400G işlemci alın. Mimari değiştirdi AMD ama oyun performansına yansımadı bu değişiklik. Hatta inceleme fırsatım olmadı ama 11. nesil i5 işlemci alıp belli bir süre HD grafik kartı ile idare etme imkanınız varsa öyle yapın. Çünkü i5 11400 canavar gibi işlemci. (fiyat araştırması yapmadım. Bütçe uygunsa eğer)

Hocam ekran kartı takacak bütçe olsa öyle yapacağız ama yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı