4500 TL'ye IPS 1080p monitör önerisi

Bütçe
4500
Emeğinize sağlık hocam çok güzelgözüküyor.
Renklerin doygunluğu nasıl hikayeli oyunlar dizi film için ve bide beyazları sarımsı gösterme bu modelde miydi
7 ayrı mod var hocam, ben manzara modunu kullanıyorum daha doygun renk sevdiğim için. Sinema modu da kullanabilir günlük işlerde, oyunlar falan için zaten FPS modları vs var. 2. ekran olarak laptop kullanıyorum, laptopa sekmeyi geçirdiğimde bi anda soluklaşıyor görüntü. :D Renkleri bana çok güzel geldi. Film izledim, Valorant ve CS oynadım, günlük işlerimde kullandım. Gayet tatmin edici.

Yukarıda belirttiğim üzere bende ölü piksel çıkmadı, ghosting yoktu ve ışık sızması da yukarıda belirttiğim gibiydi. Şansta olabilir bilemiyorum ama alırsanız Amazon üzerinden Amazon satıcılı almanızı öneririm. Ölü piksel tarzı şeyler olursa iade süreci rahat olur.

@Emr. E arada kalman normal. Artık hiç şaşırmıyorum bu duruma. Para belli, istekler belli ama ürüne gelince tıkanıyorsun. Burada biraz da olsa bilgili arkadaşlar (kendimi de dahil ediyorum) olan ve olabilecek sorunları anlatıyoruz. Elbette her monitörde sorun olamaz. Denk gelebilir. Geçen biri Rampage almış çok memnunmuş bana kötüleme diye yorum yapıyor. Biri 30k para vermiş monitöre ghostingten oyun oynayamıyor. Bu olay biraz şans işi zaten.
Fakat satıcı-marka-model-müşteri memnuniyeti olarak topladığımızda ben "Dell"i ayrı tutuyorum. Şu forumda en çok alıcısı olan monitördür.
Sabah 9-6 haftanın 5 günü monitör konularını takip ediyorum Dell ile ilgili 2-3 konu anca açılıyor. Bunlarda kronik sorun değil.
Sana tavsiyem stok varken Dell alman. İçine sinmiyorsa bende ASUS kullanıyorum evimde. Fakat TUF serisi değil ROG serisi. Arkadaş sana ASUS al diye elinden geleni yapmış. Aklına yatırdıysa alma demem. 👍

Arkadaşlar, günlerdir okuyor, araştırıyorum bir türlü karar veremedim. G24F2 iade ettikten sonra Dell G2422HS içime sinmişti sonra bir anda 4.4K oldu fiyatı ve şu an stok var ama 1080p için değer mi bilemiyorum.

Sistemim:
Intel Core i3 12100F.
ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC EVO 6 GB.
@Saint Lucia hocam sizin fikirlerinizi de okumak isterim.

Kullandığım monitor bu memnunum fazlasıyla görüntü kalitesi rengi çok iyi. Fiyatı indirimlerde 4k civarına düşüyor kovalayabilirsin. Onun dışında Dell servisi çok iyi Dell markada öneririm.Mağdur etmez.

Evet hocam okudukça işin içinden çıkılmaz hal aldı . En kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim ve Dell 24 inç olanı aldım. Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim monitör gelince tekrar yazarım.

Arkadaş sana ASUS al diye elinden geleni yapmış.
Alsın diye elimden geleni yapmadım hocam, ben aldım memnunum onu belirttim ve tecrübelerimi aktardım monitörle alakalı. Satıcısı ben değilim bana bi faydası yok :D Burada konu açtığımda monitörü kullanmamış arkadaşlar TUF kronik sorunlu, TUF kronik ölü pikselli, TUF kronik ışık sızmalı, TUF dandik seridir vs vs bişeyler anlatmaya çalıştı. :D Kullanan arkadaşlar gayet iyi olduğunu belirtti şans vermek istedim.
Monitörü 2 haftaya yakın süredir kullanıyorum, ölü piksel çıkmadı, ışık sızması IPS panellerde olması gereken kadar rahatsız etmiyor, monitörde gayet kaliteli. Ghosting yok. Kısacası her kafadan ayrı bir ses çıkıyor çoğu da bir şey bilmiyor.

Evet hocam okudukça işin içinden çıkılmaz hal aldı. En kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim ve Dell 24 inç olanı aldım. Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim monitör gelince tekrar yazarım.

Memnun kalman dileğiyle. Geldiği zaman düşüncelerini aktarırısın. 👍

Alsın diye elimden geleni yapmadım hocam, ben aldım memnunum onu belirttim ve tecrübelerimi aktardım monitörle alakalı. Satıcısı ben değilim bana bir faydası yok :D Burada konu açtığımda monitörü kullanmamış arkadaşlar TUF kronik sorunlu, TUF kronik ölü pikselli, TUF kronik ışık sızmalı, TUF dandik seridir vs. Bir şeyler anlatmaya çalıştı. :D Kullanan arkadaşlar gayet iyi olduğunu belirtti şans vermek istedim.
Monitörü 2 haftaya yakın süredir kullanıyorum, ölü piksel çıkmadı, ışık sızması IPS panellerde olması gereken kadar rahatsız etmiyor, monitörde gayet kaliteli. Ghosting yok. Kısacası her kafadan ayrı bir ses çıkıyor çoğu da bir şey bilmiyor.

Bu bahsettiğin insanların bilip bilmeden atma-tutma meselesi her alanda var zaten. Şimdi biri TUF serisi alınmaz diyor bunu gören "X" kişi neden alınmaz diye araştırmadan herkese TUF alınmaz diyor. Sonra sakız gibi uzayıp gidiyor işte.
Yoksa monitörü kullanan daha iyi aktarırı bilgi olarak. Bu yüzden ben senin için zahmet edip uğraşmandan dolayı öyle dedim. En azından ezber bilgi vermemişsin.😉

Şimdi biri TUF serisi alınmaz diyor bunu gören "X" kişi neden alınmaz diye araştırmadan herkese TUF alınmaz diyor. Sonra sakız gibi uzayıp gidiyor işte.
Kesinlikle, bende 2 hafta önceye kadar bir monitör arayışı içerisindeydim, her kafadan ayrı bir ses çıkıyor karşında monitörler diziliyor kafan karışıyor. 1 tanesinin başka bir sorunu var diyorlar diğerinin başka bir sorunu var diyorlar. Sonuca varamadan gereksiz mesaini harcıyorsun, sonuç yine sıfır. Bende alacağım zaman daha çok kullananların tecrübesine göre haraket ettim, gayet memnunum.

Bu yüzden ben senin için zahmet edip uğraşmandan dolayı öyle dedim. En azından ezber bilgi vermemişsin.😉
Teşekkür ediyorum hocam, iyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı