4500 TL'ye kadar müzik için kulaklık önerisi

Katılım
2 Nisan 2022
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1000-4500 TL bandında kulaklık tavsiye edebilir misiniz?
Kullanım amacım tamamıyla müzik dinlemek
Beklentim.
Geniş frekans aralığı olan müzik içindeki enstrümanları bir bir ayırt edebileceğim temiz dengeli ses verebilen bassları ve midleri temiz işleyebilecek bir kulaklık arıyorum.
Marka fark etmez kablolu veya kablosuz olabilir kulak üstü önceliğim ama kulak içi de olabilir.

Daha önce birkaç kulaklık aldım fakat tam istediğim kaliteye ulaşamadım mesela;
Beats ep pek bilinmese de fiyatına göre iyi ses veren bir kulaklık memnunum ama tam aradığım sesi bulamadım.
Soundcore Vortex model kulaklığım var çok satmış ve beğenilen bir model olmasına rağmen ben hiç memnun kalmadım sesi tabiri caizse saman gibi veriyor hiç zevk alamadım müzik dinlerken basslar ve midler neredeyse yok gibi. Düz Tofaş arabada fabrikasyon hoparlörlerde nasıl müzik dinliyorsam bundan da aynı sesi alıyorum.
2009'lu yıllarda 60 lira ya marketten Sony MDR-EX300SL model kulak içi bir kulaklık aldıydım bir de o zamanlar Samsung YP-R1 model MP4'üm vardı ikisi bir araya geldiğinde öyle güzel bir ses alıyordum ki anlatılacak bir şey değil müzik içindeki her enstrümanı farklı farklı ayırt edebiliyordum. Hatta bir şarkıda stüdyo arkasındaki hafif seste gelen konuşma sesi dahi vardı bunu bile duyabiliyordum o kadar dengeli temiz bir ses başka hiçbir kulaklıkta yakalayamadım. O zaman marketten tesadüfen 60 liraya aldığım kulaklıktan aldığım performansı şimdi birçok kulaklık veremiyor geçenlerde Media Mart'ta Beats Studio 3 model kulaklık denedim onu bayağı beğendim fakat fiyatı çok pahalı o kadar çıkamam. Sizin bana tavsiye edebileceğiniz kulaklık var mı?
 
Beyerdynamic dt 770 Pro alın bir tane. 80 Ohm'luk bulursanız besleme derdiniz de olmaz.

Sennheiser HD560s de düşünülebilir hocam detayları yakalama konusunda.

Çok teşekkür ederim fakat öyle kulaklıklar buldum ki efsane ve çok da ucuz araştırıp 3 tane kulaklık aldım ve bunlar için eski ama kaliteli ikinci el bir MP4 alacağım Android telefonumda bili efsane ses aldım öyle fiyat olarak uçmama gerek kalmadı.
1-Oppo MH151.
2-Oppo Enco Buds 2
3-Sony MDR-XB55ap




Düşündüm Sony'den memnun kalmışım neden onu araştırmıyorum deyip Sony'nin yeni nesil aynı kalitede 2 modeli vardı biri EX650ap diğeri XB55ap modeli EX650 modeli mediamartta yoktu eski model olduğu için sahte çıkma riskine dair güvendiğim siteden XB55ap modelini tercih ettim.
 
Ben kulak içi alacak olsam Sennheiser Cx'lerden alırdım. Ya da hifiman re400.

Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben Sennheiser cx 200, 300 bir tane modelini bilmediğim HD model bir kulak üstü kulaklığını bir de buds tarzı Bluetooth kulaklığını denedim ama o marka beni kesmedi bilemiyorum çok memnun kalamadım bu kulaklıkların hepsi tam anlamıyla benim istediğim gibi kulaklıklar özellikle Oppo'nun Buds 2 modeline hayran kaldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı