Konuya çok fazla yorum yapılmış. Öncelikle herkese teker teker yorumları için teşekkür ediyorum. Yorumları okurken bende oluşan algı genel olarak şöyle: Bütçe arttırımına gidemeyeceğimiz durumda seçenekler VX2428 veya G2412 olurken bütçe arttırımına gidebileceğimiz durumda 24G2SPU. Bütçe düşürürsek de VP249QGR. G24F-2 modelini ise ölü piksel sorunundan dolayı eledim zira G2412 çok önerilen bir model oldu ve nispeten sorunlu olarak lanse edilen modelden daha uygun fiyatta.
Ancak bu düşüncem alıntıladığım yorumda geçerli olmuyor.
Ancak bu düşüncem alıntıladığım yorumda geçerli olmuyor.
Aralarinda devasa fark yok ama ergonomi acisindan G24F-2 daha iyi. Renk gamutu olarak da daha iyi. Kontrast degerleri birbirine yakin. G2412'nin tek ustunlugu maksimum parlakligi biraz yuksek.
Tercih meselesi. Olu piksel goz onunde bulunmayacak bir yerde ciktiysa ben umursamam sahsen.
Markaya degil modele bakilir. Ayrica Gigabyte kaliteli bir markadir. Gigabyte'in ust butcelerde de pek cok kaliteli modeli var. Ornegin M27Q, M28U, M32U, AORUS FI- serisi gibi.
VX2428 neden VP249QGR ve G2412'den daha kötü bir model ? Kesinlikle VX2428 önermiyor musunuz zira fiyat olarak bize çok uygun.VX2428'i GtG değerinden dolayı öyle söyledim. G2412 ile renk kalitesinde gerçekten fark varsa G2412 alsın.