4500Tl Civarı Gaming Notebook Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar 4500 civarı leptop arıyorum. Gaming olarak. IPhone 7 mi satıp alacağım ya da takas olarak önereceğim için 2.el de olabilir. Yani 5 binlik cihazların falan ikinci ellerine de bakarım. Aklıma ilk Msi sonra Casper'ın yeni çıkardığı Excalibur serisi geldi. Msi'ı çevremdeki hemen hemen her leptobu olan kullanıyor. Hepsine de ben önerdim diyebilirim :D ("Msi abi oyuncular için üretiyor dünya çapında kanıtlamış bi marka vs vs"). Bazı ısınma sorunları, ekranda çıkan pixel sorunları, anakart ve disk yanmaları, gibi sorunlarla daha ilk yıllarında karşılaştılar ancak neyse ki servis ücretsiz halletti. Excalibur'un hakkında pek bi bilgim yok ve forumda okuduğum kadarıyla pek fikri olan da yok. Tabii ki her önüne gelen bir şey yazmış. "Casper mı alınır ya" "sevimli hayalet olan mı" falan gibi boş boş muhabbetler. Tasarımı, ekran boyutu ve özellikle ısınma sorununun olmaması dikkatimi çeken ilk noktalardı. Uzun süre takım maçları ve turnuvalar attığımız için elimin yandığını hissetmek performansı düşürüyor bi zaman sonra elini kaldıra kaldıra oynamak zorunda kalıyorsun. (Msi GTX970'li modelinde 2 saat oynadıktan sonra elimi klavyeye koyamıyordum...) Casper bu yüzden özellikle ilgimi çekti fakat garantisi veya servisi ne durumda bilemiyorum. Biraz uzun uzun yazdım umarım ciddiye alırsınız. Battlefield Black Ops falan değil, Dota oyuncusuyum daha cok Dota oynuyorum bir takımım var ve uzun süreli maçlar atabiliyoruz. Boş zamanlarımda Nba, Fifa FM civilization Witcher oynuyorum.(Oyun alanım genişleyebilir ama süper kalite gibi bi isteğim yok. Önceliğim ısınıp elimi yakmasın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI ve Monster markaları üzerlerinde durmanı tavsiye edebilirim ikisi de fiyat performans açısından gayet güzel markalar ayrıca ikisini de istediğin zaman içeriğini güncelleyebiliyorsun ekran kartı değişimi ram ekleme vb. gibi gibi şeklinde uzar gider.
Ben MSI kullanıyorum hatta sizin bahsetmiş olduğunuz GTX970M ekran kartlı bir bilgisayar kullanıyorum bazı akşamlar arkadaşlarla oturur sabahlara kadar oyun oynardık (GTA V, LOL, Total War Atilla, Beyond Earth) hiçbir zaman ısınma sorunum olmadı. Birkaç ekrana bağlar oynardık 80 dereceyi bile gördüğü çok nadirdir ki klavyeye bu sıcaklık hiçbir zaman yansımadı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı