VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-AMD 2600-ASUS TUF GTX1660-ASUS B450M-K-480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Üstüne 600 TL gibi fiyatlara 75 Hz 1 Ms bir monitör alırsan güzel bir sistem olur.
Malesef şart itopya veya tekno biyotik gibi sitelere güvenemiyorum daha doğrusu mesafeli satışlara. Gidip elden almak daha güvenilir geliyor şuan i3 9100f RX 570 odaklı bir sistem 4 bin civarlarında buda bana yeterli 1080p 60 FPS yeter benim için
İtopyadan fiyat performans ürünü aldım. Biraz arızalı geldi geri iade etmek için aradım. Telefonları açmıyorlar, email'den yazarsan cevap vermiyorlar. Hiçbir şekilde geri dönüş yapamıyorsun. İtopyayı tavsiye etmiyorum ama İncehesap güzel . Gönül rahatlığıyla oradan sipariş verebilirsin.
Malesef şart itopya veya tekno biyotik gibi sitelere güvenemiyorum daha doğrusu mesafeli satışlara. Gidip elden almak daha güvenilir geliyor şuan i3 9100f RX 570 odaklı bir sistem 4 bin civarlarında buda bana yeterli 1080p 60 FPS yeter benim için