4500TL monitör tavsiyesi

Renk dediğiniz şey doygunluk sa bence de renk doygunluğu daha önemli.

Epeyde 8ms gözüküyor.
Epey değerlerini söylüyorum zaten.
Ekran Özellikleri
AMD FreeSync
Adaptive-Sync
Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter)
Titreşimi Azaltma (Flicker-free)

Diğer Ekran Özellikleri:
Arka Aydınlatma
Kavis Yarıçapı (1500R)
MSI Mystic Light
Yansımasız (Anti-glare)
1 ms Tepki Süresi (MPRT)
4 ms Tepki Süresi (Tipik)

Epey değerlerini söylüyorum zaten.
Ekran Özellikleri
AMD FreeSync
Adaptive-Sync
Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter)
Titreşimi Azaltma (Flicker-free)

Diğer Ekran Özellikleri:
Arka Aydınlatma
Kavis Yarıçapı (1500R)
MSI Mystic Light
Yansımasız (Anti-glare)
1 ms Tepki Süresi (MPRT)
4 ms Tepki Süresi (Tipik)
1616598497933.png
1616598497933.png

Tepki süresi 8ms yazıyor.

Kontrast mı daha önemli, renk mi? Bana soracak olursanız renk daha önemli. Ona göre seçimini yapabilir.
8 Bit 3000:1 panel ile oluşturduğum görüntüyü 10bit 1000:1 panel ile görüntüleyen kişi 8bit 1000:1 doğrulukta görecektir.
Ama 8bit 3000:1 panel ile oluşturduğum görüntüyü 8bit 3000:1 panel ile görüntüleyen kişi benle aynı doğrulukta görecek.
10bit 1000:1 panel ile oluşturduğum görüntüyü 8bit 3000:1 görüntüleyen kişi senle aynı göremeyecek ve farklı renkler görecektir.
Aşağı indiriniz ve orada diğer ekran özellikleri kısmında yazıyor.

8 Bit 3000:1 panel ile oluşturduğum görüntüyü 10Bit 1000:1 panel ile görüntüleyen kişi 8Bit 1000:1 doğrulukta görecektir.
Ama 8Bit 3000:1 panel ile oluşturduğum görüntüyü 8Bit 3000:1 panel ile görüntüleyen kişi benimle aynı doğrulukta görecek.
10Bit 1000:1 panel ile oluşturduğum görüntüyü 8Bit 3000:1 görüntüleyen kişi senle aynı göremeyecek ve farklı renkler görecektir.

4500 TLlere en iyi seçenek bence Samsung 34 inç 144Hz monitör olacaktır Samsung'un panelleri kaliteli.

4500 TLlere en iyi seçenek bence Samsung 34 inç 144Hz monitör olacaktır Samsung'un panelleri kaliteli.
MSI panelini kimden karşılıyor bilemiyorum ama ya LG ya da Samsung'tur.
Merhaba araştırmaya devam ettim ve karşıma tüm MSI kavisli VA panel monitörlerin Samsung panel kullandığı çıktı.

Son düzenleme:
Kullanım amacınız ve ekran kartınız nedir?
3060 ile kullanmayı düşünüyorum daha almadım ikisini beraber alacağım bu sene içinde
Gündelik kullanım veya rekabetçi oyunlar bakımından hangisini tercih ediyorsunuz ve ekran kartınız nedir?
Hem gündelik hem hikayeyi oyunlar için daha almadım rtx 3060 ile almayı planlıyorum
Samsung'un monitörlerini pek tavsiye etmiyorlar paneli kötü diye ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı