4500TL'ye RX590 satmak mantıklı mı?

Husey1ND

Hectopat
Başlıkta da belirttiğim gibi 4500TL'ye 9ay garantili RX590 Nitro+ SE ekran kartımı satmayı düşünüyorum. Elimde halihazırda R7 240 var. Sizce mantıklı mı?
4500TL'ye Haziran gibi kart alabilir miyim acaba?

Başlıkta da belirttiğim gibi 4500TL'ye 9ay garantili RX590 Nitro+ SE ekran kartımı satmayı düşünüyorum. Elimde halihazırda R7 240 var. Sizce mantıklı mı?
4500TL'ye Haziran gibi kart alabilir miyim acaba?
2. el RX 580 8GB 5000 liraya satılıyorsa değil. Şu an da o kartı 5500'den aşağı koymak bence doğru değil.

Satmak mantıklı, almak mantıksız. Çık işin içinden.
angel10.gif
Haziran için kimse net bir şey söyleyemez. Satarsanız eğer, elinizdeki kart da idare ediyorsa uzun vadede karlı çıkarsınız bu olaydan tabii.

6'dan aşağı vermeyin o kart mining için çok yüksek illaki satacağım diyorsanız 5500 koyun ama tabii mal sizin ürün sizin karar da sizin.

Hocam yanlış anlamayın sizin için söylemiyorum da forumda aşırı miktarda kartını satıp 3060'a geçecek kişi gördüm umarım stoklar yeter de alabiliriz. Bu gidişle resmen kim kaparsa muhabbetine dönecek gibi valla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı