450sr mı R25 mi?

Akayami

Kilopat
Daha fazla  
250sr sahibiyim, genel olarak memnunum ama motoru yükseltmek istiyorum. İkinci el olarak 2023 düşük kilometre başlıktaki motorlara bakıyorum. Kararsız kaldım 250'den 250'ye motor yükseltilir mi? Sıkılır mıyım? 450sr satarken ne kadar değer kaybeder? 1 1.5 sene binip sonra A sınıfı bir motora yükseltmek istiyorum. bu benim için ara motor olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında insanlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda diyebilirim. 450sr Türkiye'de çıktığından beri sürekli yağ soğutucusu patlatıp yolda bırakıyor, hatta 3 kere patlatanları da çok gördüm.

R25'den kesinlikle çok daha hızlı ama risk alırım diyorsan alınır, ben olsam biraz daha ekler Honda CBR500R alırdım.

311 bin lirayı 250CC bi motosiklete vermek yerine Royal Enfield'ların 650'liklerine bakardım. Çift silindirli, bebek gibi motosikletler.
Adventure ya da racing istiyorum. maalesef 300 bandı değil bütçem 260 falan son.

Aslında insanlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda diyebilirim. 450sr Türkiye'de çıktığından beri sürekli yağ soğutucusu patlatıp yolda bırakıyor, hatta 3 kere patlatanları da çok gördüm.

R25'ten kesinlikle çok daha hızlı ama risk alırım diyorsan alınır, ben olsam biraz daha ekler Honda CBR500R alırdım.

CBR500R bütçemin çok üstünde kalıyor. 450sr eğer satarken çok değer kaybetmeyecekse benim de fikrim o yönde.

Düşük bütçede bence X-Pulse'ya da Crf dışında enduro-ADV bir şey almayın. Bahsettiğiniz motorlarda 450SR hiçbir şekilde değer koruyan bir motosiklet değil.
450sr için endişem o maalesef diyelim 250k ya 5000km bir sr aldım 6 7 ben bindim 12k 13k km de 240 230 a satabilecek miyim? R25 te öte yandan macera gibi geliyor zaten altımdaki motor 250cc . 250cc'den 700cc makineye de geçmek istemiyorum. Bu fiyat bandına tek seçenek 450sr gibi bilemedim ne yapacağımı.

KTM 390 ADV' ye ne diyorsunuz hocam bütçemi biraz aşıyor ama görüşünüzü merak ettim.

Yenisi gelecek, bunun fiyatları da muhtemelen düşecek. Ben KTM fanı değilim ama binenler seviyor, denk geldiğinde ama rezil kronik problemlerle mide bulandırıyor.
Bana hep yerden yüksek dominar 400 gibi geliyor. Kullanma şansım da oldu. Hissiyatı(titreşimi, sesi ve hemen hemen gücü) aynı gibi hissettiriyor. Kesinlikle güncel 390 adv için bu paraları vermezdim. Yeni gelecek olan 390 adv R ise çok güzel duruyor. Bence kesinlikle alınacak bir makine. Ama fiyatı ne olur bilinmez tabi.
311 bin lirayı 250CC bi motosiklete vermek yerine Royal Enfield'ların 650'liklerine bakardım. Çift silindirli, bebek gibi motosikletler.
Şuna da kesinlikle katılıyorum. O paraya 250cc alacağıma bir Interceptor 650 patlatırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı