450SR vs Duke 250

Daha fazla  
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi motor piyasası bayağı düştü. Ben de bunu kullanarak bir motor yükseltmeyi düşünüyorum. Şu an aktif olarak scooter kullanıcısıyım, trafik ile alakalı bir sorunum yok ve bu gaza gelme olaylarıyla ilgili bir korkum da yok.

Aklımda 450 SR ve Duke 250 var. İkisi de sıfır olmak şartıyla ve 9-10 ay kullanıp satma düşüncesiyle hangisi daha avantajlı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı tip motorlar değiller. Biri naked, diğeri racing.

İkisi de gırtlağına kadar zarar ettirir. Birinin TR de piyasası yok zaten zor satılır ve parça-bakım maliyetleri uçuk kaçık, diğeri çoluk çocuğun eline düştü ve piyasası da sürekli düşüyor sıfırını nakitte 230 a veren bayiler bile var diyorlar ki 2.elde 210 a ilanlar geziyor.

Velhasıl ikisi de benim gözümde alınacak motorlar değil, her türlü zarar ettirir hele kaza da bela da eyvah eyvah motorun yarı parasını da kenara ayır o derece.

Şuan en alınacak motorlar bajaj grubu. Tavsiyem de 2.elde temiz bir dominar 400 UG alman. 2.elde 2023-24 model tertemiz motorlar 170-180 e bulunuyor al arkana bakma, parçaları da rahat bulunuyor sıkıntı yaşamazsın ve satarken de çok az zararla satarsın.

İlk başta ikisi farklı kategorinin farklı güçte motorları.Yine söylüyorum çin işi şans işi.KTM ise bütçesi sağlam olan adamın binebileceği bir motor bana kalırsa parça ve bakım maliyetleri açısından.RC390'da şuanda güzel bir nakit indirimi var.Honda tarafında CB250 bakılabilir.Yamaha tarafında MT-25 bakılabilir.2025 yılında Hornet 500'ün geleceği söylendi o belki beklenebilir eğer acelesi yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı