450SR vs RC390

ErdemG

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i9 19772k - nvidia rtx 4090ti - 128 gb ram- windows 7
Meslek
Tesisat Uzmanı
RS200'den geçeceğim 2 yıl falan kullanmayı planlıyorum fakat bütçem 250k. Sizce hangisini almalıyım? 450sr düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum.

250bütçem var ne yapabilirim

450sr alırdım ben olsam tek silindir motora o parayı vermek yerine yağ soğutucu dışında bir sorunu yok.

Bende öyle düşünüyorum motorumu satınca cebime 120 gibi bir para kalacak aylık motora verebileceğim 15k yani taksitle almak zorundayım bu yüzden 0 alacağım sizce alınır mı?

Bende öyle düşünüyorum motorumu satınca cebime 120 gibi bir para kalacak aylık motora verebileceğim 15k yani taksitle almak zorundayım bu yüzden 0 alacağım sizce alınır mı?
Uzun süre kullanmayı düşünmüyorsanız 220-230 civarına temizleri çok rahat bulunuyor uzun süre kullanacaksanız sıfırını almak da bana mantıklı geliyor.

Uzun süre kullanmayı düşünmüyorsanız 220-230 civarına temizleri çok rahat bulunuyor uzun süre kullanacaksanız sıfırını almak da bana mantıklı geliyor.
Şimdi gördüm taksit olayını alın bence sıfır pişman olmazsınız zaten bu paralara başka sıfır motor yok sanırım 450cc 2 silindir.

Şimdi gördüm taksit olayını alın bence sıfır pişman olmazsınız zaten bu paralara başka sıfır motor yok sanırım 450CC 2 silindir.

Uzun süre kullanacağım motor bir sıkıntı çıkarmazsa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı