450TL Mesh Kasa Önerisi

Toplanın Zalman N5 çi kardeşlerim. Gün Zalman N5 önerme günüdür :D.
Fazla fan desteği (ön: 3, üst: 3, arka: 1, alt: 2)
Tamamen mesh ön panel.
Fan kontrolcü bu kasanın +ları Tek eksisi yan tarafı pleksi ama benim için bunun herhangi bir önemi yok
Çok yaşa N5.

Çok az fiyat farkıyla şu kasa varken o kasayı önermeye utanmıyor musun?

Şaka mı yapıyorsunuz?

Arkadaş yanlış mahalleye gelmiş :D. Başlık başlık değil "Zalman N5 severler derneği" buluşma noktası. Herkes elinde Zalman N5 linkiyle hazır bekliyormuş biri konu açsada önersem diye :). Şaka bir yana gerçekten dünkü fiyatı(360 TL) ile efsane bir fiyat performans ürünü olurdu :).

Toplanın Zalman N5 çi kardeşlerim. Gün Zalman N5 önerme günüdür :D.
Fazla fan desteği (ön: 3, üst: 3, arka: 1, alt: 2)
Tamamen mesh ön panel.
Fan kontrolcü bu kasanın +ları Tek eksisi yan tarafı pleksi ama benim için bunun herhangi bir önemi yok
Çok yaşa N5.
Fan kontrolcüsü ne işe yarar bilgim yokta kusura bakmayın.

Aynı özelliklere sahip 300-350 arası öneriniz varsa bende faydalanabilirim :D.

Bir ihtimal gelecek hafta sonuna kadar bekle. Vatan 2 hafta sonudur bu kasanın fiyatını 330-360'a düşürüyor. Tabi esane cuma, kara cuma muhabbetinden ötürü yapıyor muhtemelen bu hafta sonu sondu. Ama sen şansını bir dene. Bu arada inmezse de sana tavsiyem biraz daha para biriktir bu kasadan al. Çünkü satıcılar bu kadar talep olmasına uyanırsa fiyatı daha da artabilir.
Fan kontrolcüsü ne işe yarar bilgim yokta kusura bakmayın.

Bu linkte detaylı anlatıyor dostum. Fanları, ışıkları kısmanı açmanı sağlıyor.

Bir ihtimal gelecek hafta sonuna kadar bekle. Vatan 2 hafta sonudur bu kasanın fiyatını 330-360'a düşürüyor. Tabi esane cuma, kara cuma muhabbetinden ötürü yapıyor muhtemelen bu hafta sonu sondu. Ama sen şansını bir dene. Bu arada inmezse de sana tavsiyem biraz daha para biriktir bu kasadan al. Çünkü satıcılar bu kadar talep olmasına uyanırsa fiyatı daha da artabilir.

Aslında bir karaborsacı olduğumu. Bunu söylediğinizden dolayı köfteyi çaktığımı ve bundan dolayı stoğu bitirip kendi mağazamda satacağımı söylesem ne derdiniz?

Anladım, çok teşekkürler herkese kararımı verdim. Zalman kasayı alıyorum.
Aslında bir karaborsacı olduğumu, bunu söylediğinizden dolayı köfteyi çaktığımı ve bundan dolayı stoğu bitirip kendi mağazamda satacağımı söylesem ne derdiniz?
Yarın bitirin stoğu aman diyim. Yakma bizi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı