450TL saat önerisi

Tr_temhA

Hectopat
Bütçem 450 TL. Akıllı saat, bileklik ve normal saatlere bakıyorum. Önerileriniz ne olur?

Açıkçası akıllı bileklik varken akıllı saat alınır mı bilmem. Günümüzde teknolojik açıdan da 400 TL düz saate vermek yerine akıllı bileklik gibi birçok özelliği olan kullanışlı bir saate para vermek mantıklı geliyor.
Sanırım Mi Band 5 mantıklı gibi. Sizin düşünceleriniz nedir?

Bütçem 450 TL. Akıllı saat, bileklik ve normal saatlere bakıyorum. Önerileriniz ne olur?

Açıkçası akıllı bileklik varken akıllı saat alınır mı bilmem. Günümüzde teknolojik açıdan da 400 TL düz saate vermek yerine akıllı bileklik gibi birçok özelliği olan kullanışlı bir saate para vermek mantıklı geliyor.
Sanırım Mi Band 5 mantıklı gibi. Sizin düşünceleriniz nedir?

Haylou LS05.

Haylou Solar LS05 öneririm bende Furkan hoca gibi incelemeye bakabilirsiniz tam istediğiniz gibi, ayrıca bütçenizin altında.
Bütçeniz yeterse LS 05`in biraz daha yenilenmiş ve güncel versiyonu olan S`e bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5 ile 6 arasında pek fazla fark yok diye biliyorum. 5 de alınabilir. Yeni bir konu açarsanız bilenler yardımcı olacaktır.

5 almaya karar verdim hocam teşekkürler.
Haylou solar LS05 öneririm bende Furkan hoca gibi incelemeye bakabilirsiniz tam istediğiniz gibi, ayrıca bütçenizin altında.
Bütçeniz yeterse ls 05'in biraz daha yenilenmiş ve güncel versiyonu olan S'e bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akıllı saat olarak bunlarda güzel teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı