450W PSU önerisi

• Konuyu başlatan Nefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 6.724
İ5 760
6gb ram
HD 5450

Anakartı tam bilmiyorum 🤷🏻‍♂️
@277662 arkadaşın dediği nasıl ?
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA vs En Ucuz Power Supply (PSU) Ürünleri ve Fiyatları - incehesap.com hangisini almalıyım ?
Hocam öncelikle gamepower ın o PSU'su plugsolution listelerinde görünmüyor, 80+ işi biraz sıkıntılı olabilir ilerleyen süreçte. Gigabyte olan alınabilir ama alacaksanız elinizi çabuk tutun, yarın o fiyata bulamayabilirsiniz. En son önerdiğim Aerocool PSU ya da bir bakın derim, RGB falan da var, şekli de var en azından. Ben açıkçası Corsair, coolerMaster, thermalTake gibi alanında başarılı ve isim yapmış markaların marka adına fazladan para verme taraftarı değilim. Siz yine en iyisini bilirsiniz, siz alıp kullanacaksanız sonuçta. İyi geceler 🖐️

@selman044 O listede görünmemesi çok normal, çünkü sertifikası yok. Sadece etiket amaçlı basıyorlar. Milleti kandırıyorlar yani.

GameTech denen PSU var mesela, sözde ''Gold'' sertifikalı, 800W PSU'suna bak 12V kanalı 552W çıkışlı. Bayağı gold sertifikalıymış. Şu an inandık.

Sizin de dediğiniz gibi kendini kanıtlamış markalardan alınmalı PSU'lar. :)

@selman044 O listede görünmemesi çok normal, çünkü sertifikası yok. Sadece etiket amaçlı basıyorlar. Milleti kandırıyorlar yani.

GameTech denen PSU var mesela, sözde ''Gold'' sertifikalı, 800W PSU'suna bak 12V kanalı 552W çıkışlı. Bayağı gold sertifikalıymış. Şu an inandık.

Sizin de dediğiniz gibi kendini kanıtlamış markalardan alınmalı PSU'lar. :)
İşte hocam, tabi ki kendini kanıtlamak iyi bir iş lakin piyasayı sürekli reklamlarla ve sponsorluklarla domine etmek maalesef bu markaların yaptığı iş. Aerocool, Antec, HighPower gibi markalar da var, tüm işleri garantili, tüm işleri düzgün. Hatta bu markaların ürünlerinin hemen hepsi özellikle Corsair'den daha sessiz çalışıyor. Tecrübe ile sabittir. Corsair'in utanmasa m.2SSD'sinden bile ses gelecek o derece artık. Bizler bu işi bilen insanlarız, gerekli yerlerden gerekli şekillerde takibini yapıyoruz. Ben birisine bir şey önermeden önce sadece fiyatını değil gelmişini geçmişini araştırıyorum. Lakin bazı arkadaşlar da sadece forumdaki diğerlerini küçümsemek için yorum yazar haldeler. 0 tecrübe ile, sadece markaya ve şekline bakarak bazı işler olmuyor maalesef. Neyse konuyu daha da saptırmaya gerek yok. Konu sahibi arkadaş zaten iplemiyor yazdıklarımı, adama zorla Corsair aldıracaklar valla 😅

İşte hocam, tabi ki kendini kanıtlamak iyi bir iş lakin piyasayı sürekli reklamlarla ve sponsorluklarla domine etmek maalesef bu markaların yaptığı iş. Aerocool, Antec, HighPower gibi markalar da var, tüm işleri garantili, tüm işleri düzgün. Hatta bu markaların ürünlerinin hemen hepsi özellikle Corsair'den daha sessiz çalışıyor. Tecrübe ile sabittir. Corsair'in utanmasa m.2SSD'sinden bile ses gelecek o derece artık. Bizler bu işi bilen insanlarız, gerekli yerlerden gerekli şekillerde takibini yapıyoruz. Ben birisine bir şey önermeden önce sadece fiyatını değil gelmişini geçmişini araştırıyorum. Lakin bazı arkadaşlar da sadece forumdaki diğerlerini küçümsemek için yorum yazar haldeler. 0 tecrübe ile, sadece markaya ve şekline bakarak bazı işler olmuyor maalesef. Neyse konuyu daha da saptırmaya gerek yok. Konu sahibi arkadaş zaten iplemiyor yazdıklarımı, adama zorla Corsair aldıracaklar valla 😅
O nasıl söz hocam iplemiyor ne demek ? Hepinizin dedikleri değerli sen yazar yazmaz girdim inceledim,o söz olmadı hocam ya.Buda fena değil bence.
Ben şunun siparişini veriyorum arkadaşlar ozaman. Selman arkadaşın dediği biraz fazla kaçtı (fiyat olarak) 250’yi bile zor sağlıyorum. Buda fena değil bence. Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı
arkadaşlar bir bakar mısınız şunu sipariş vereceğim de : Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı

Son düzenleme:
O nasıl söz hocam iplemiyor ne demek? Hepinizin dedikleri değerli sen yazar yazmaz girdim inceledim, o söz olmadı hocam ya. Bu da fena değil bence.
Ben şunun siparişini veriyorum arkadaşlar o zaman. Selman arkadaşın dediği biraz fazla kaçtı (fiyat olarak) 250'yi bile zor sağlıyorum. Bu da fena değil bence. Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı
Arkadaşlar bir bakar mısınız şunu sipariş vereceğim de: Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı

Kardeşim o PSU'yu aldın mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı