455 bin sıralama ile ne yazılır?

Felini

Decapat
Daha fazla  
Trabzon'da yaşıyorum ve ailem dışarıda okumak lüks vs. otur evinde aşa diyor ama ben ne Trabzon'da yaşmayı ne de aile evinde üniversite hayatı geçirmeyi istiyorum. Samsun omü uluslarası ticaret ve lojistik istiyordum fakat sıralamam hiç beklediğim gibi olmadı. Yedek bölüm işletme omü bekliyordum ama onu bile 50k insan ile kaçırıyorum :D
Mezuna kalmayı düşünüyorum çünkü gerçekten de ben bu sınava çalışmadan girdim, sadece antrenmanlarla mat falan çözerek girdim yani.
Seneye güzel ve sıkı bir çalışma yaparak sizce Eskişehir gibi güzel bir semtte güzel bir üniversite mi okuyayım yoksa yobaz dolu bu Trabzon denen araplara hizmetçi şehirde mi 4 yılımı aile evinde okuyarak geçireyim?
Soru bile ürkütücü geliyor bana :/

TYT sıralama: 475k.
EA sıralama: 455k.

Eğer Trabzon'un ilçesinde yaşıyorsan Trabzon merkezi yazabilirsin birkaç bölüm kafan rahat olur KYK'da. Uzakta yer istersen BŞEÜ var bizim. Dağın tepesinde 😂.

Usta merkezin en elit mahallesindeyim de burası da kötü ya, batıda bir yer tercih edip acilen insan karmaşasının içinden güzel insanlarla birlikte olmak istiyorum...

Merhaba @Felini.
Çok seçenek var ama TYT 475.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
Ankara Medipol Üniversitesi tam burslu 2 yıllık İnşaat Teknolojisi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2 yıllık Diş Protez Teknolojisi.
Ankara Bilim Üniversitesi tam burslu 2 yıllık E Ticaret ve Pazarlama.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Optisyenlik.

Birçok seçenek var ama Eşit Ağırlık 455.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisat.
Anadolu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarım Ekonomisi.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği.
Akdeniz Üniversitesi Pazarlama.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı