45W telefonu 50W ile şarj etmek sorun yaratır mı?

Yeni bir telefon aldım Samsung S24 Plus ve yeni telefonların kutusundan adaptör çıkmıyor, sadece kablo çıkıyor ve adaptör alamadım ama seyyar satıcıdan 50W bir adaptör aldım, ne gibi sorunları olur? Elimde eskiden kullandığım Xiaomi'nin 20W'lık adaptörü var, hangisiyle şarj etmeliyim?
Şarj adaptörünü telefonunuza taktığınız zaman, telefonunuz adaptörden gönderilen gücü desteklediği amper ve voltaj miktarına göre ayarlıyor bu yüzden 50W'lık şarj adaptörü telefonunuza zarar vermez.

Arkadaşların değinmiş olduğu gibi bence de seyyar satıcının vermiş olduğu adaptörü kullanmayınız.

S24 serisi "PD 3.0 PDO/PPS" standartları ile üretilen adaptörlerle vaat edilen hızlarda şarj olabiliyorlar, yani bu standartlarda üretilmeyen şarj adaptörü kullanırsanız pil sağlığınız zamanla düşecektir ve cihaz daha yavaş şarj olacaktır (Maksimum 20-25W).

Samsung'a ait "Super Fast Charge 2.0" teknolojisinden faydalanmak için Samsung'un kendi adaptörünü kullanmalısınız.

S24, S24+ ve S24U kutusundan çıkan şarj kablosu maksimum 25W'a kadar destekliyor. Yukarıda bırakmış olduğum linkte, 45W'lık adaptör ve 5A USB C - USB C kablosu çıkıyor. Cihazınızı en verimli bir şekilde şarj etmek için o adaptörü kullanmalısınız.

Fiyat performans, kaliteli ve PD 3.0 standartlarına uygun olarak üretilen UGREEN, Anker ve Spigen gibi markaları da kullanabilirsiniz.

Şarj adaptörünü telefonunuza taktığınız zaman, telefonunuz adaptörden gönderilen gücü desteklediği amper ve voltaj miktarına göre ayarlıyor bu yüzden 50W'lık şarj adaptörü telefonunuza zarar vermez.

Arkadaşların değinmiş olduğu gibi bence de seyyar satıcının vermiş olduğu adaptörü kullanmayınız.

S24 serisi "pd 3.0 PDO/PPS" standartları ile üretilen adaptörlerle vadedilen hızlarda şarj olabiliyorlar, yani bu standartlarda üretilmeyen şarj adaptörü kullanırsanız pil sağlığınız zamanla düşecektir ve cihaz daha yavaş şarj olacaktır (maksimum 20-25W).

Samsung'a ait "super Fast charge 2.0" teknolojisinden faydalanmak için Samsung'un kendi adaptörünü kullanmalısınız.

S24, S24+ ve S24u kutusundan çıkan şarj kablosu maksimum 25W'a kadar destekliyor. yukarıda bırakmış olduğum linkte, 45W'lık adaptör ve 5A USB C - USB C kablosu çıkıyor. Cihazınızı en verimli bir şekilde şarj etmek için o adaptörü kullanmalısınız.

Fiyat performans, kaliteli ve pd 3.0 standartlarına uygun olarak üretilen UGREEN, Anker ve Spigen gibi markaları da kullanabilirsiniz.

Anladım hocam bu şarj cihazlarından birini alana kadar Xiaomi şarj cihazı kullanmam daha yararlı olur değil mi?

Şarja takınca yukarıda büyük fontlarla yazılan değerler göreceksiniz 20watt a yakın sayılar olması lazım.

1719411404616.png

Değerleri bu ben tam anlamadım çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı