46 bin liraya HP OMEN 17-CM2002NT 7P6M4EA alınır mı?

  • Konuyu başlatan ozgn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 225
  • Görüntüleme 22B
Bende biraz var ama rahatsız etmiyor.
 
Bu ışık sızması dediğiniz şey eğer simsiyah ekranda kenarlarda oluşan küçük beyaz ışıklar ise eğer evet bende de var,ama kesinlikle rahatsız etmiyor. O kadar zararsızlar ki eğer çok takıntılı bir insan değilseniz kesinlikle takılacak bir şey yok. Hatta o kadar zararsız ki simdi konusu açılınca anladım olduğunu.
 
Merhaba arkadaşlar araştırmalarım sonucu laptop bende aldım sizler gibi. Bir sorum olacak. RDR2 ultra ayarlarda oynarken fan çok yüksek sesli çalışıyor CPU da ortalama 60-70 dereecelerde geziniyor. normal mi sizce?
 
Evet performans modunda 2400 dönüyor. Fanın tozlu ise fan Mac 4600 oluyor 4800'e çıkamıyor bilgin olsun. Maximuma alıp deneyebilirsin. Biirde son güncelleme ile performans moduna bir ayar geldi waat ayarı yapabiliyorsun.
 
@ozgn ThrottleStop üzerinden TS bench yaparken limits sekmesini atabilir misin? Aynı laptopa sahip biriyle karşılaştırıyoruz da sorun var sanırsam.
 
Ben de sizin yorumunuzdan sonra 51 binden Vatanbilgisayar’dan sipariş ettim 16GB RAMli versiyonunu. Bekleseydim zam gelecekti risk almak istemedim zira bu bilgisayar iki gün önce 51 idi. Dün 55 ve 56 oldu bugün 51’e tekrar düşmüş. Fırsatı kaçırmayım dedim. Allah utandırmasın.

Kendim RAM’i 32GB yaparım zamanı gelince.
Memnun musunuz?
 

Geri
Yukarı