46 ortalamayla sınıfı geçebilir miyim?

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
İlk dönem genel ortalamam 64 veya 65, şu anki ortalamam 46 daha açıklamak sınavlar ve sözlüler falan var bu yüzden inip çıkacak.

Edebiyattan geçtim, matematik ve fizikten büyük ihtimalle kaldım, daha sınavına bile girmediğim İngilizce, kimya ve coğrafya gibi derslerden ne olacağını pek tahmin edemiyorum.

En kötü ihtimalle genel ortalamam bu seviyelerde (50 altı) olursa sınıfı geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk dönem genel ortalamam 64 veya 65, şu anki ortalamam 46 daha açıklamak sınavlar ve sözlüler falan var bu yüzden inip çıkacak.

Edebiyattan geçtim, matematik ve fizikten büyük ihtimalle kaldım, daha sınavına bile girmediğim İngilizce, kimya ve coğrafya gibi derslerden ne olacağını pek tahmin edemiyorum.

En kötü ihtimalle genel ortalamam bu seviyelerde (50 altı) olursa sınıfı geçebilir miyim?

İki dönem ortalamanızın 50 etmesi gerekiyor atıyorum ilk dönem ortalaman 70 ise ikinci önem 30 olduğu takdirde geçersiniz.

Geçersin adam gibi çalış biraz caba sarf et yeter.

Geçersiniz o ortalamayla fakat 50 üstüde görebilir o ortalama hocalara karşı ders içi saygılıysanız yüksek sözlü veriyorlar puanınıza bakıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı