460 TL'ye alınabilecek en iyi mekanik klavye nedir?

2 arkadaşta ayrı bir fanboymuş Galax klavye iyi ama o fiyata değer mi bilmiyorum Redragon forumun sevilen klavyelerinden alırsanız pişman olmazsınız ama Galax fazla kullanılmadığı için bilinmiyor arkadaşın dediği gibi Galax malzeme kalitesi iyi ama kullanmadığım için bilemem. Risk almak istemezseniz Redragon alın.
 
Hocam size bir konuda garanti vereceğim. Hangi klavyeyi alırsanız alın bir miktar yay sesi olacak. Redragon ya da Galax alınabilecek 2 klavye.
 
Redragon alabilirsin, Redragon'dan kötüsü zaten alınmamalı, daha iyisi için para biriktirilmeli.

Ben 700 TL'ye indirimde Glorious gmmk aldım mesela hotswap Gateron brown. Bu tarz indirimleri de kovalayabilirsin veya ASUS TUF K3 100TL indirim kuponuyla(ekipmanını anlat kampanyası) 599'dan 499a geliyordu birkaç hafta önce, İtopya'da ayın ürünüydü.

Bütçeni biraz daha yükseltip Outemu yerine Gateron veya Cherry kullanan bir klavye alman daha mantıklı(reddragona göre),indirimleri takip etmeni ve para biriktirmeni tavsiye ederim.
 
(⬆️Atılan taşlardan biri kafama gelir mi acaba?)

Aradığın sağlamlık ve kaliteyse,
2. El Steelseries 6GV2 al.
Neredeyse 6 sene olacak ve hâlâ bomba gibi. Arada sırada klavyenin üzerine kitaplıktan türlü cisimlerin de düştüğünü hesaba katarsak zor şartlara bile dayanıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı