4600 TL'ye APU veya hazır sistem önerisi

Bütçe
4600

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 4600 TL bütçem var ve bilgisyar alacağım. Normalde GameGaraj Pollux 3T-10 sistemi satın alacaktım fakat sistem 5000 TL olmuş. :( En fazla 4600 TL'ye sistem önerir misiniz lütfen veya en fazla 3500 TL'ye GTA 5 & Forza Horizon 4 düşüşsüz açacak sistem önerir misiniz? Ekran kartı stokları yenilenince 2000 TL'ye ekran kartı alıp takacağım. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Ne? Hocam siz neye karışıyorsunuz onu anlayamadım. Arkadaş öneri istemiş, ya öneri yapın ya da cevap vermeyin. Ne bu krallık hissi?

Hocam ben anlamıyorum ya 4600 TL'ye ikinci el mükemmel bir sistem toplamak varken neden 0 ister bir insan?
Güvenmiyordur belki. Kaldı ki ona karışamazsınız. Sıfır istiyorsa sıfır önermek zorundayız. Ben şimdi bilgisayar önerisi isteyen adama "konsol neden almıyorsun" diye kızamam ki.
Arkadaşlar Max 3500 TL'ye APU sistem önerir misiniz lütfen.
Hocam şu anda öyle bir fiyata istediğiniz özelliklerde APU sistem bile toplayabileceğimizi sanmıyorum. Bekleyemez misiniz?

Hocam ben anlamıyorum ya 4600 TL'ye ikinci el mükemmel bir sistem toplamak varken neden 0 ister bir insan?

Diyelim ki 2. el aldı 1 ay sonra bozuldu satıcı ben verirken sağlamdı diyecek çekilecek verdiği para ile kalacak? 0 alınca en azından karşınızda bir muhatap oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı