461 puan ile Manisa fen lisesine gidilir mi?

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Dostlar 461 aldım ama Türkçe 18 2 ve fen 20 0 bu yüzden biraz standart sapma puanı da gelir diye düşünüyorum. Sizce geçen sene 482 ile alan Manisa fene gidebilir miyim? Bana çok zor gibi geliyor ama sizce olur mu?

Dostlar 461 aldım ama Türkçe 18 2 ve fen 20 0 bu yüzden biraz standart sapma puanı da gelir diye düşünüyorum. Sizce geçen sene 482 ile alan Manisa fene gidebilir miyim? Bana çok zor gibi geliyor ama sizce olur mu?

Puan'dan ziyade gireceğiniz yüzdelik dilim önemli ama dediğiniz gibi bence de zor.

Hocam imkansız gibi duruyor fen abartıldığı kadar zor değildi iyi olanlar çok iyi yaptı kötü yapanlar cidden kötü yaptı 420 450 arası bir de 470 500 arasında yığılma olur büyük ihtimalle.

Sorulara bir ince baktım ve kolay gibi duruyordu ki bu demektir ki yığılma olacaktır. O yüzden zor gibi duruyor ama sen yine de tercihlerinde ilk sıraya yazıp şansını dene.

Sorulara bir ince baktım ve kolay gibi duruyordu ki bu demektir ki yığılma olacaktır. O yüzden zor gibi duruyor ama sen yine de tercihlerinde ilk sıraya yazıp şansını dene.

Zorluk 2022-2023 arasında diyenler de var 2021-2022 arasında diyenler de var. Yüzdelikler bunlara göre gelecekmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı