Bence SSD koysa süper olacak.@JfWinks daha iyi bir sistem toplamış.
Bencede ssd koysa süper olcak
Arkadaşlar ssd yi sistemden 1 ay sonra alıcam benim asıl problemim bi bakıma şu sistemin ekran kartını zotac oc veya asus direct cu II yaparsam işlemciyi 4770k ya çıkartıyorum fakat cok kişi zotac ın soğutmasının kötü olduğunu söyledi ve asusada baktığım zaman diğer markalardan performans olarak kötü olduğunu görüyorum asusun performansı hakkında yardımcı olacak varsa çok sevinirim
Amaç oyun ancak ekran kartı teknolojisi çok hızlı ilerliyor oyüzden ekran kartına çok yüksek değil 3-4 yıl götürecek bi ekrankartı daha mantıklı geliyor
İşlemciyi bu:Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - 1150 Soket - İşlemciler - Vatan Bilgisayar
ekran kartınıda bu:Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - 1150 Soket - İşlemciler - Vatan Bilgisayar
yapsak iyi olur diye düşünüyorum
Düzelttim.GTX780Ti zaten 3-4 yıl götürür. Hatta daha fazla. Yetmemeye başladığı zaman da güncel bir ekran kartı alıp kullanırsın.
Linkler karışmış.
Düzelttim
İşlemciyi bu:Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - 1150 Soket - İşlemciler - Vatan Bilgisayar
ekran kartını da bunu yapsak:R9 290X DirectCU II O.C. 4GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Amd Ekran Kartı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.