4670k sistem tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar SSD'yi sistemden 1 ay sonra alacağım. Benim asıl problemim bir bakıma şu sistemin ekran kartını Zotac O.C veya ASUS DirectCU II yaparsam işlemciyi 4770K'ya çıkartıyorum fakat çok kişi Zotac'ın soğutmasının kötü olduğunu söyledi ve ASUS'ada baktığım zaman diğer markalardan performans olarak kötü olduğunu görüyorum. ASUS'un performansı hakkında yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ssd yi sistemden 1 ay sonra alıcam benim asıl problemim bi bakıma şu sistemin ekran kartını zotac oc veya asus direct cu II yaparsam işlemciyi 4770k ya çıkartıyorum fakat cok kişi zotac ın soğutmasının kötü olduğunu söyledi ve asusada baktığım zaman diğer markalardan performans olarak kötü olduğunu görüyorum asusun performansı hakkında yardımcı olacak varsa çok sevinirim

Neden GTX780Ti almak varken (alabiliyorken) GTX780 almaya çalışıyorsun? Oyunlarda i5 4670K ile i7 4770K arasında bir fark göremezsin. Render alacaksan i7 almalısın. i5 rahatlıkla yeter (Amacın oyun ise).

Amaç oyun ancak ekran kartı teknolojisi çok hızlı ilerliyor. O yüzden ekran kartına çok yüksek değil 3-4 yıl götürecek bir ekran kartı daha mantıklı geliyor.

Amaç oyun ancak ekran kartı teknolojisi çok hızlı ilerliyor oyüzden ekran kartına çok yüksek değil 3-4 yıl götürecek bi ekrankartı daha mantıklı geliyor

GTX780Ti zaten 3-4 yıl götürür. Hatta daha fazla. Yetmemeye başladığı zaman da güncel bir ekran kartı alıp kullanırsın. 

Linkler karışmış.

ASUS' un R9 290 modelini pek tavsiye etmem. Daha doğrusu R9'larda tavsiye etmem. Onun yerine Sapphire Tri-x veya PCS+ daha mantıklı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı