4670K VS 4690K

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yeni sistemim için bu 2 işlemci arasında kaldım. Aslında aralarında pek bir fiyat farkı yok ama sizce 30 lira gibi bir fark verip 4690K almaya değer mi ? Yoksa 30 lirayı vermeyip 4670K mı almalıyım ? Yani aralarında 30 liralık bir performans farkı var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 4690K' nın vatanda internet üzerinde stoğu yok. Fakat şubeler üzerinde illa vardır. Yakın zamanda bende sistem toplayacağım ve 25-30 tl için gidipte 4670K alınmaz. Ama bu demek değil ki o fiyata göre 4670K kötüdür. 2 işlemcide fiyatlarına göre müthiş işlemcilerdir. Fakat çok aşırı olmasa da 4690K' nın üstünlüğü bariz bellidir. 25-30 TL içinde gayet yeterli bir üstünlük :) . Almışken benim gibi yapıp 30 tl daha verin ve 4690K alın :) . Kolay gelsin.

Arkadaşımız burada işlemcilerin ne tarz oyunlarda ne kadar etkisi olduğunu sormamış. 4670K mı almalıyım 4690K mı demiş. Tekrar söylüyorum aralarındaki cüzi fiyat farkının getirdiği yararlılık diyeyim fiyata oranla gayet makul. Yani 30 TL daha verip 4690K almak çok çok mantıklı ;) .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı