4688 TL'ye R3 2300X ve RX 570 Sistem Toplama

Vollenuz

Hectopat
370916

Sizce, sistem iyi olmuş mu?
Bu arada sistemi satın aldım

Son düzenleme:
JD Sponsor felan mı oldu? Ne bu Çin ürünleri merakı. Okurken ben korktum, sistem baştan aşağı sıkıntı.

Edit, alındıktan sonra nasıl diye fikir alınması 🙄

Neyse umarım sorunsuz kullanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme 144 Hz monitör fazla gibi geldi bana. Ayrıca Teknobiyotik.com'a bakmanızı öneririm. İndirim varsa eğer işlemci ve ekran kartının 1-2 tık daha iyi olduğu sistemi aynı fiyata bulabilirsiniz.

JD Sponsor felan mı oldu? Ne bu Çin ürünleri merakı. Okurken ben korktum. Büçye belirtirseniz yardımcı olabiliriz, sistem baştan aşağı sıkıntı💣
Peki
Bu sisteme 144 Hz monitör fazla gibi geldi bana. Ayrıca Teknobiyotik.com'a bakmanızı öneririm. İndirim varsa eğer işlemci ve ekran kartının 1-2 tık daha iyi olduğu sistemi aynı fiyata bulabilirsiniz.
Cs go için topladım.

2300x yerine 2600 Rx570 yerine Rx580 monitör 144hz yerine 75hz olsaydı daha mantıklı bir sistem olurdu. Rx570 144Hz ne kadar iyi performans verir bakmak gerek. Ayrıca Ryzen sistemlerde çift kanal ram bellek kullanımının da önemini herkes bilir. Diğer donanımlarda daha iyi markalar seçilebilirdi. Yine de almışsın hayırlı olsun.

Sistem olmamış bu sistem için bu fiyat çok fazla. Keşke konuyu almadan önce açsaydın.
Ben 2300x, RX 570 sistemi 3092 TL'ye topladım monitörsüz. 700 TL'ye yanında 75Hz monitör aldım sonradan.

Doğru bakıyorsam sistemin kendisi 2900 TL ile Yavuz Selim tarafından hazırlanmış. Bu durumda monitör, klavye, kulaklık ve Mouse Pad zaten 1800 TL gibi bir meblağ tutuyor.
Bu kısımdan sonrasında bir şeyler yapmak mümkün müdür, iade edilebilir mi, edilirse nasıl bir yol izlenir bilemiyorum ama bir daha ki sefer için önceliğiniz her daim bilgisayarın demirbaş denebilecek donanımlarına önem vermek olsun. Sistemin sizi ne kadar memnun edeceği ne kadar uzun süre sizi tatmin etmeye devam edeceğini belirleyen donanımlar her zaman öncelik olmalı.
Umarım iyi günlerde güle güle kullanırsınız, bir daha ki sefere mutlaka tavsiye alın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı