47.000 TL sistem toplama

Forum zenginleşiyor, başka birisinin işine yarayabilir.
Şu ne bileyim muhabbetini başlatan da ne bileyim? Ne alakası var adam bilgi toplamak istiyor olabilir.
Cümle kurarken senden icazet mi alacağız kardeş? Ayrıca ben moderatör arkadaşın birisine yönelik eleştirel bir konu açmak istedim ama reddedildi. Şuanki Türkiye şartlarında araba parasına sistem toplama konusu kabul görüyor, garibime gitti. İyi forumlar.

Adam deli bırakın bulaşmayın.

Ekran görüntüsü 2020-10-02 175203.png

Ayrıca ben moderatör arkadaşın birisine yönelik eleştirel bir konu açmak istedim ama reddedildi.
He?? Ne alaka? Helal olsun abi kulağı çiziklerdenmişsiniz.
Ayrıca ben moderatör arkadaşın birisine yönelik eleştirel bir konu açmak istedim ama reddedildi.
He?? Ne alaka? Helal olsun abi kulağı çiziklerdenmişsiniz.

Cümle kurarken senden icazet mi alacağız kardeş? Ayrıca ben moderatör arkadaşın birisine yönelik eleştirel bir konu açmak istedim ama reddedildi. Şuan ki Türkiye şartlarında araba parasına sistem toplama konusu kabul görüyor, garibime gitti. İyi forumlar.
Herkes benim ve senin gibi fakir değil, hayat işte.

Değilim yazılım mühendisiyim. Yardımcı olmucaksanız yazmayın.
Bir 7K'lık sistem topluyorsun, Bir 1660 Super'li sistem, 3 kere 7K'lı sistem falan, baya trolsün.

Bir kullanıcı 1 ay içerisinde en fazla 1 sistem toplama konusu açabilir.
Kural 18;

Bu durumda sizin forumda 1 gün bile durmamanız gerekiyor.

Birtane bundan alın. Gerisini troll vakfına bağıslayın. Turbox almayın ve aldırmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı