47 ortalama ile sınıf geçilir mi?

Darsiere

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2021
Mesajlar
1.137
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
10. sınıfım, birinci dönemi 52 ile geçtim. Bu dönemi geçmem için 48 ortalamaya ihtiyacım var. Detaylı hesaplarsak, 47 küsürlü olarak çıkıyor.

Şuanda ortalamam 31, sınıfta pek fazla sesi çıkmayan biriyim. Ama hocalar bizim sınıftan nefret ediyor. Sayısal notlarım kötü ama, sözel notlarımı ellinin üstünde tutmayı başarıyorum.

Sözlülerle geçme ihtimalim var mı? Sayısalım ciddi derecede kötü.
 
10. sınıfım, birinci dönemi 52 ile geçtim. Bu dönemi geçmem için 48 ortalamaya ihtiyacım var. Detaylı hesaplarsak, 47 küsurlü olarak çıkıyor.

Şu anda ortalamam 31, sınıfta pek fazla sesi çıkmayan biriyim. Ama hocalar bizim sınıftan nefret ediyor. Sayısal notlarım kötü ama, sözel notlarımı ellinin üstünde tutmayı başarıyorum.

Sözlülerle geçme ihtimalim var mı? Sayısalım ciddi derecede kötü.

2 ortalamayı topla ve ikiye böl. Eğer ortalaman 50'den yüksekse geçersin. Öğretmenler genelde yazılıdan biraz daha yüksek sözlü girerler. Geçersin diye düşünüyorum.
 
Boşuna stres içinde beklemektense tek tek hocaların ile görüş. Düzgün bir dil ile konuşursan zaten bırakmazlar. Böyle hiçbirşey yapmayarak bekleme.
 
Bu dönem ortalamayı 48'e çıkartabilirsem, ikisinin toplamı 100 ediyor, ikiye bölünce de 50.

Elli ile her türlü geçerim, değil mi?

Hocalarla konuşmayı deneyeceğim.
 
Daha ikinci dönemin ikinci sınavları olmadı ki. Sanki sınıfı geçmeniz hocanın vereceği sözlüye bağlı gibi anlatmışsınız.
 
Hocam 31 fazla düşük sanki, ne yap ne et son sınavlarda 60'dan aşağı almamaya çalış nasıl alırsın bilemem ve derslerde durmadan söz al, hocaların gözüne gir ve de sözlü iste.
 
Daha ikinci dönemin ikinci sınavları olmadı ki. Sanki sınıfa geçmeniz hocanın vereceği sözlüye bağlı gibi anlatmışsınız.
Sınavlarla geçebileceğimi düşünmüyorum, ortalamam şuanda 31,5457. Sınavlarda cuma başlıyor.

Sınavlar girildikten sonra belki 45 falan olur, sözlülerle gerisini tamamlalar mı diye merak etmiştim.
 

Geri
Yukarı