4700 TL Monitör Dahil Skylake Oyun Bilgisayarı

Seçtiğim anakart ve işlemci gayet yeterlidir bilerek onlara yüksek bütçe verdim ki ilerde yeni parçalarda sıkıntı yaşamamak için. Sizin yaptığınız öneri araba motorunu güçlendirip lastiklere traktör lastiği takmak gibi. İlerde yüksek oranlarda overclock ile zorlayacağım zaten.
Benim dediğim sistemi alamalısın. Kasa hariç hiçbirşeyden kısmadım. (Bu forumda en çok önerilen kasa)
4321 TL sıvı soğutma+SSD.JPG

Anakart zaten ''Z170 Deluxe'' ün aynısı (Sadece kutu içeriği ve tasarımı değişik)
GTX 970 seni 2-3 sene Ultra-Very High götürür. (Bu bütçeye GTX 980 de sığıyor ama sana işlemcide lazım: 4401 TL GTX980.JPG )
Sıvı işlemci soğutucu OC yapacağın için çok lazım olacak.
Ve 16 Gb ram fazlasıyla yeterli olacaktır.

Benim dediğim sistemi alamalısın. Kasa hariç hiçbirşeyden kısmadım. (Bu forumda en çok önerilen kasa)
Eki Görüntüle 116322

Anakart zaten ''Z170 Deluxe'' ün aynısı (Sadece kutu içeriği ve tasarımı değişik)
GTX 970 seni 2-3 sene Ultra-Very High götürür. (Bu bütçeye GTX 980 de sığıyor ama sana işlemcide lazım:Eki Görüntüle 116321 )
Sıvı işlemci soğutucu OC yapacağın için çok lazım olacak.
Ve 16 Gb ram fazlasıyla yeterli olacaktır.
Usta eyvallah ama başka siteden almıyorum diyorum vatandan alacağım sistemi vatanda ki bütçeme bu oluyor başka yere güvenmiyorum.

GTX 960'da ASUS ve EVGA'yı daha çok beğeniyorum.
21.5 İnç küçük gelmez mi ?
K işlemci alman şart mı ? 6600 yapsan, anakarttan da az kıssan 970 sığar...

Anakart ''Z170 Deluxe'' değil ''Z170-A''
Ve monitör için para bıraktım farkettiysen...

Buda Vatan'dan toplanmış hali...
Eki Görüntüle 116325

Bazı parçalar Vatan'da bulunmadığı için değişik. (ama sorun yaratmaz.)

1 /ms monitör nerede monitör !

Yok usta ben Türkçe konuşmuyorum anlamıyor adam.

Yahu Gtx 970 istemiyorum 2 sene sonra yeni nesil ekran kartı alacağım.

Monitör için 200TL mi bıraktın ? Eyvallah:ROFL:
İnventus'dan toplanan sistem 4300 TL, 400 TL para artıyor. Biraz aşarak 500 TL lık bir monitör alabilir.

1 /ms monitör nerede monitör !

Yok usta ben Türkçe konuşmuyorum anlamıyor adam.
Arkadaşım İnventus'dan topladığım sistemde 400 TL artıyor. Biraz parada sen ekleyip monitör alabilirsin.
Vatan'da ise 200 TL artıyor.

Bu arada sen anlamıyorsun heralde. Bu mesajdan önce 2 kez ''Artan parayla monitör alabilirsin.'' dedim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı