4700 TL yayın ve video bilgisayarı

Bu arada bu bilgisayarı Mart'ta alacağınm(Çünkü doğum günüm ;)).Ailemin parası değil benim biriktirdiğim para.Yani bütçem artabilir bütçem arttığında haber veririm.
Oyun kısmında f/p olarak çok iyiler fakat gerek render aldıktan sonra çıkan kalite gerek hızı benim önceki kartlarıma göre çok kötü kalıyor.

Ağırlıklı yayın yapacağım.Çok video çekmeyeceğim ztn.

Son düzenleme:
@bed0v1 video renderi için işlemci kullanılır, ekran kartı değil. RX serisi o fiyat bandında alınabilecek en iyi kartlar. Tabii ki Wattman hatası gibi problemleri çıkıyor, tek soru bile sormadan iade yapıyorlar ama.
@AMDist hocam öncelikle şunu söylemeliyim, o anakartı almadan önce satıcıya BIOS güncellemesi yapmasını rica edin. İşlemciniz yeni nesil olduğu için o anakart BIOS güncellemesi olmadığı sürece işlemcinizi görmez. Montaj kısmına gelirsek, işten anlayan bir arkadaşınızla beraber kurun. Kablo düzenine dikkat edin. Tek başınıza yapmamanızı öneririm. Evet, tek tek alacaksınız sitelerden. Diğer türlü çok pahalı oluyor.

@bed0v1 video renderi için işlemci kullanılır, ekran kartı değil. RX serisi o fiyat bandında alınabilecek en iyi kartlar. Tabii ki Wattman hatası gibi problemleri çıkıyor, tek soru bile sormadan iade yapıyorlar ama.
@AMDist hocam öncelikle şunu söylemeliyim, o anakartı almadan önce satıcıya BIOS güncellemesi yapmasını rica edin. İşlemciniz yeni nesil olduğu için o anakart BIOS güncellemesi olmadığı sürece işlemcinizi görmez. Montaj kısmına gelirsek, işten anlayan bir arkadaşınızla beraber kurun. Kablo düzenine dikkat edin. Tek başınıza yapmamanızı öneririm. Evet, tek tek alacaksınız sitelerden. Diğer türlü çok pahalı oluyor.
Aynı sistemde sadece ekran kartı değiştirerek GPU Render denedim, render için önemli olan şeyin işlemci olduğunu bende biliyorum dostum 😊

Teknikten anlayan bir annemin arkadaşı var.Kendisi bilgisayar hocası.Ama bilgisayar teknisyeni gibi marifetleri var.O biliyordur.Ve evet diğer türlü çok pahalı oluyormuş.
Hocam peki @AirJET'in önerdiği sistemi 16 gb ile almak mantıklı mı?(Bu arada bütçemin değişebileceğini söylemiştim :))

Son düzenleme:
Teknikten anlayan bir annemin arkadaşı var.Kendisi bilgisayar hocası.Ama bilgisayar teknisyeni gibi marifetleri var.O biliyordur.Ve evet diğer türlü çok pahalı oluyormuş.

Hocam peki @AirJET'in önerdiği sistemi 16 gb ile almak mantıklı mı?(Bu arada bütçemin değişebileceğini söylemiştim :))
Sakın, kasada hava akışı problemi var, PSU olarak Hiroşima bombası kullanın. Daha güvenilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı