Buy EVGA GeForce RTX 2060 GAMING, 06G-P4-2060-KR, 6GB GDDR6, HDB Fan with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
Montajını yapamam demeyin hazır sistem toplasanız bile ekran kartı kırılma tehlikesine karşı takılı gelmez eğer bütçenizi aşmıyorsa en mantıklı tercih olur.
Buy EVGA GeForce RTX 2060 GAMING, 06G-P4-2060-KR, 6GB GDDR6, HDB Fan with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
Montajını yapamam demeyin hazır sistem toplasanız bile ekran kartı kırılma tehlikesine karşı takılı gelmez eğer bütçenizi aşmıyorsa en mantıklı tercih olur.
Tek fan sıkıntı çıkartmaz alan kişilerin yorumlarınada bakabilirsin. Bi kiş yazmış hatta bu kart 80 derecede çalışırken gigabyte 87, zotac 84 derecede çalışıyormuş max olarak.
İncehesap QNB Finansbank Cep Şubesi müşterilerine özel 500 TL ver üzeri alışverişlere 50 TL indirim yapıyor.
Toplam 4713 TL oluyor indirimle beraber. İyi Sosyal'ler.
Hocam şimdi topladım toplam 5031 TL oluyor 480 GB'la birlikte.
Bütçem sabit olarak 5100TL'ye çıkmıştır. Daha bir şey eklemeniz mümkün müdür?
Biliyorum sizi biraz yordum. Özür dilerim ama alacağım zaman beni üzmeyecek bir şey istiyorum.
WILDCATS-PUMA/AMD Ryzen 5 3600/Gigabyte GTX 1660Ti Windforce/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile WILDCATS-PUMA ITOPYA'da.