4700 TL yayın ve video bilgisayarı

Son düzenleme:
Rx 590 sana çok rahat yetecektir. 1660ti gereksiz bi kart yakın fiyatlara RTX 2060 alabilirsin zaten bu yüzden 1660ti çok gereksiz.
Hatta şöyle :

Montajını yapamam demeyin hazır sistem toplasanız bile ekran kartı kırılma tehlikesine karşı takılı gelmez eğer bütçenizi aşmıyorsa en mantıklı tercih olur.

Son düzenleme:
Te
Rx 590 sana çok rahat yetecektir. 1660ti gereksiz bi kart yakın fiyatlara RTX 2060 alabilirsin zaten bu yüzden 1660ti çok gereksiz.
Hatta şöyle :

Montajını yapamam demeyin hazır sistem toplasanız bile ekran kartı kırılma tehlikesine karşı takılı gelmez eğer bütçenizi aşmıyorsa en mantıklı tercih olur.

Teşekkürler bilgi için.
Te

Teşekkürler bilgi için.

NewEgg'den alsam sorun çıkar mı?Bunu alırsam tek fanlı olduğu için ısınır mı?Bu arada 2060 alınırsa 4900 tl oluyor.

Son düzenleme:
Tek fan sıkıntı çıkartmaz alan kişilerin yorumlarınada bakabilirsin. Bi kiş yazmış hatta bu kart 80 derecede çalışırken gigabyte 87, zotac 84 derecede çalışıyormuş max olarak.

Hocam RX590 Pulse yerine SE(Special Edition) alacağım.

Hocam şimdi topladım toplam 5031 TL oluyor 480 GB'la birlikte.
Bütçem sabit olarak 5100TL'ye çıkmıştır. Daha bir şey eklemeniz mümkün müdür?
Biliyorum sizi biraz yordum. Özür dilerim ama alacağım zaman beni üzmeyecek bir şey istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı