4730 TL'ye topladığım sistem sizce nasıl?

Taha Özdemiir

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Organizatör - Koordinatör
Arkadaşlar 5000 TL altı bütçe ile bir sistem topladım bir akrabama.
Sistemdeki donanımlar şunlar;
-Ryzen 5 1600 AF.
-Galax GTX 1660 Super 1 Click OC.
-ASRock B450 HDV.
-Adata XPG D30 Gammix 2X8.
-Toshiba TR200 240 GB SSD.
-Dark guardian 4x12 cm fanlı RGB kasa.
-Highpower 600W +80 Bronze sertifika PSU.
Toplam 55 TL kargoyu düşersek 4680 TL'ye geldi, sizce nasıl? Parçaları mümkün olduğunca kaliteli tutmak istedim, yoksa daha ucuza toplanabilirdi. Yorumlarınız için teşekkürler.

Güzel olmuş, bu fiyata alınabilecek en iyi sistemlerden biri. Galiba hepsi Teknobiyotik üzerinden. Ama kasayı MSI MAG forge 100M ile değiştirme şansın varsa daha iyi olur.

Dostum aklımda o kasa ile Aerocool Airhawk Duo vardı, fakat şu an bütçeyi zorlayamayız. İleri de kasa bizi tatmin etmezse, soğutması yetersiz gelirse MSI MAG forge 100R düşünüyoruz. Yorum için teşekkürler.

Dostum aklımda o kasa ile Aerocool Airhawk Duo vardı, fakat şu an bütçeyi zorlayamayız. İleri de kasa bizi tatmin etmezse, soğutması yetersiz gelirse MSI MAG forge 100R düşünüyoruz. Yorum için teşekkürler.
Sistem gayet güzel olmuş.
MAG forge 100r kullanıyorum soğutmasından memnunum tek sorun olabilecek şey ön bölümünde (2 fan olan bölgede) toz filtresi yok soğutma açısından bir artı ancak göz önünde bulundurulması gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı