4770K, GTX 770 Sistem

ASUS vs MSI ;

Bence 2 anakartın pek farkı yok ama sorarsanız MSI derim. OC GENIE IV beni kendine çekiyor ;D

Güç kaynağı, kesinlikle 750 W olanı seçmelisiniz Modüler almanız önemli. Kablo karmaşası olmaz kasada.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI MPOWER, Corsair CX 750, Ekran kartını da MSI N770 Lightning ile değiştirdik mi tadından yenmez. :)
MPOWER Çünkü;
  • MSI
  • Askeri Sınıf bileşenler
  • Hız aşırtma sertifikası
  • Easy Button 3
  • MultiBios II
  • OC Genie 4
  • 3 kat altın kaplamalı PS/2 ve USB portları
  • Üzerindeki soğutucular herhangi bir şekilde işlemci soğutucularıyla çakışmayacak şekilde tasarlanmış.
  • MSI Afterburner, LiveUpdate ve diğer tüm programları
Ve daha nicesi. :p

MSI MPOWER, Corsair CX 750, Ekran kartını da MSI N770 Lightning ile değiştirdik mi tadından yenmez. :)
MPOWER Çünkü;
  • MSI
  • Askeri Sınıf bileşenler
  • Hız aşırtma sertifikası
  • Easy Button 3
  • MultiBios II
  • OC Genie 4
  • 3 kat altın kaplamalı PS/2 ve USB portları
  • Üzerindeki soğutucular herhangi bir şekilde işlemci soğutucularıyla çakışmayacak şekilde tasarlanmış.
  • MSI Afterburner, LiveUpdate ve diğer tüm programları
Ve daha nicesi. :p
Hocama sonuna kadar katılıyorum. VOLVO gibi MSI Sağlamlık ve GÜÇ :D

Arkadaşlar konu başlığından ceza yemiştim geldim.Sisteme MSI MPOWER, Ekran kartını da MSI N770 Lightning ile değiştirdim.Güç kaynağım ise Corsair HX 750W 80+ GOLD.

Arkadaşlar konu başlığından ceza yemiştim geldim.Sisteme MSI MPOWER, Ekran kartını da MSI N770 Lightning ile değiştirdim.Güç kaynağım ise Corsair HX 750W 80+ GOLD.
İsterseniz Gigabyte 770 Windforce 4GB sürümünü alabilirsiniz, eğer ileride çoklu monitör kullanacak olursanız işinize yarar diye düşünüyorum. Sisteminiz şimdiden hayırlı olsun, bol bol resim bekliyoruz. :p Birde HX850 ile değiştirebilirsen güç kaynağını ileride SLI yapman garanti olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı