4770K Sisteme O.C. gerekir mi?

MantLe

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Sistemim şöyle;
Msi z97 gaming 5 anakart, core i7 4770K 3.5 ghz işlemci, msi r9 290 ekran kartı, corsair 8 gb 1600 mhz ram. O.C. yapmaya gerek var mı? Yoksa daha sonra mı yapmalıyım?

İşlemci için sıvı soğutma alsam O.C. ile 4.0 ghz üstüne çıkabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birşey merak ediyorum, sadece merak yanlış anlamayın fanboyluk filanda değil. Render yapılmayacaksa, 4770k ya 1 milyar verileceğine AMD nin Fx 9370, 9590 almak mantıklı gelmiyor mu , acıkcası bana mantıklı geliyor. Üstüne artan parayla SSD, Daha iyi bir psu, daha iyi bir ekran kartı veya kendimize ayırsak mantıklı değil mi. Biraz cahilliğimle alakalı olabilir pek bilmiyorum ama @Recep Baltaş müsaitsen bir açıklayabilir misin kısacık bana :)

Birşey merak ediyorum, sadece merak yanlış anlamayın fanboyluk filanda değil. Render yapılmayacaksa, 4770k ya 1 milyar verileceğine AMD nin Fx 9370, 9590 almak mantıklı gelmiyor mu , acıkcası bana mantıklı geliyor. Üstüne artan parayla SSD, Daha iyi bir psu, daha iyi bir ekran kartı veya kendimize ayırsak mantıklı değil mi. Biraz cahilliğimle alakalı olabilir pek bilmiyorum ama @Recep Baltaş müsaitsen bir açıklayabilir misin kısacık bana :)
AMD FX 9370 alırsan, ay sonları gelen elektrik faturasıyla tamamlıyor AMD...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı