4790k-Gtx 970 Sistem Alındı

@Catastrophe Soğutucu Seidon 120V. Daha stres test falan yapmadım. Yaptığımda başlıkta seni etiketler söylerim ama şunu belirtmemde fayda var 212 evo dan tamamen vazgeçmiştim bu soğutucuyu alırken.

Gtx970 sanki biraz fazla olmuş ama madem aldınız hayırlı olsun Ben de bu kasadan alacağım, vatan dan mı aldınız ? Ne derece memnun etti sizi bilmek isterim. Hayırlı olsun tekrardan

Hayırlı olsun yeni uçağın.
Psu çıkışı fazla dolaşmış oraya tekrar işçilik uygulamak yararınıza görünüm açısından.

• Hayırlı uğurlu olsun mavi ekransız günler diliyorum, en kısa sürede oyun testlerini ve sıcaklık değerlerini bekliyoruz

• Ayrıca kasanın yan penceresi çok hoş

@Roquish Şu anlık öyle dağınık bir şekilde montajladım. Bir kaç gün sonra bütün kabloları arkadan vereceğim. Çünkü içine yeşil aydınlatma koyulacak daha. @BARON™ Teşekkür ederim.

Elinden geleni ardına koyma.
Bu arada şubatta %30 efsane vatan indirimi mi olucak ? Yani yılbaşında olur diye düşünüyordum kısacası bende onu bekliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…