4790k-Gtx 970 Sistem Alındı

@Silinen üye Hocam biraz önce ilk kez online olarak Battlefield 3 oynadım ve üzülerek söylüyorum oyunu açtığım gibi coil whine seslerini duymaya başladım. Açtığımda ses çok rahatsız etti. Sonra az daha oynadıkça ses azaldı. Şimdi stres test yapacağım sadece ekran kartına. Umarım beni tatmin eden düzeylere düşer ses. Bir de iade düşünürsem direk Vatan bilgisayara mı yapmalıyım yoksa Evga'nın Türkiye'deki yetkili servisine mi ? Sizin tavsiyeleriniz var mı ?

Kıskandım. :D Hayırlı olsun. Bu arada bir şey sormak istiyorum kasa kaç kilo oldu toplam tahmini olarak söyleyebilir misin ? :D

@21584 Taşırken ağırmış dedirtecek kadar oldu.

@Silinen üye Hocam 4 saatlik stres test yaptım ekran kartına. Şimdi bir 40 dakika kadar Battlefield 3 oynadım. Çok rahatsız ediyor gibi gelmedi. Fanların sesine ek çok küçük bir cızırtı var. Onuda kasa masanın üstünde hemen yanımda olduğu için algılıyorum. Bu coil whine gerçekten insanların takıntı yapabileceği bir durum. @Catastrophe Ekran kartı tam yükte 72 dereceyi geçmiyor hocam. Seidon 120v ise dün gece bir 2000rpm üstüne çıkardım akıllara zarar. Ben kasa yerden yükselecek sandım. Ama işlemci 4.4Ghz tam yükte 75 dereceyi geçmiyor. Oyunlarda falan laptop fanı kadar sessiz. Bu sessiz dediğim durumlarda da 66 dereceyi falan geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı