4790k-Gtx 970 Sistem Alındı

@Silinen üye Oyun açıkken 75 dereceye daha hiç yaklaşmadı. @Silinen üye Evga ekran kartımı Vatan bilgisayara götürüp iade ettim. Vatanı biraz yordum. Karpuz seçer gibi deneyerek ekran kartı baktım 2 saat boyunca. Abartmadan anlatıyorum. Sonunda Gigabyte GTX970 G1 Gaming aldım. Zotac GTX970 AMP Extreme Edition bile denedim. @Emperor27 Pişman değilim. @omy Teşekkür ederim. Belki ilerleyen günlerde Vatan bilgisayardaki maceramı da burada paylaşırım. Umarım coil whine kimsenin başını ağrıtmaz.

@Catastrophe 4 tane Gigabyte Gtx970 G1 Gaming denedim. 1 tane Gigabyte Gtx 980 G1 Gaming denedim. Zotac GTX970 AMP Extreme Edition denedim. Evga ambalajlı geliyor Vatan bilgisayara ambalajlı Evga Gtx 970 SC ACX 2.0 açtırdım. Alırken en az coil whine benim seçtiğim Gigabyte Gtx970 G1 Gaming ekran kartından geliyordu. Bu sabah 5-10 dk Battlefield 3 oynadım online olarak coil whine gelmedi kulağıma. Kasaya bile götürdüm kulağımı. Bir daha böyle bir durum olmaz inşallah. Vatan bilgisayar maceram çok enteresandı. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı