48 ay taksit neden yok?

Bazı bankalar belirli şartlarla vade farksız tüketici kredisi verebiliyor. Mesela ING ile 36 ay kredi alıyorsun, ING kart ile her ay 1500 veya 2000 tam hatırlamıyorum harcama yaptığında faiz indirimi oluyor, böylece aldığın ürünü 36 ay taksitle ödeyebiliyorsun.

Amcam bundan 25 yıl önce 10 yıllık kredi çekip manisa merkezde apartman dairesi aldı şimdi ki nesil yakında 10 yıllık kredi çekip telefon alacak. teşekkürler sorumlular...

Bazı bankalar belirli şartlarla vade farksız tüketici kredisi verebiliyor. Mesela ING ile 36 ay kredi alıyorsun, ING kart ile her ay 1500 veya 2000 tam hatırlamıyorum harcama yaptığında faiz indirimi oluyor, böylece aldığın ürünü 36 ay taksitle ödeyebiliyorsun.
Bu telefon için yani yasal taksit sınırı için geçerli değil. Yani fiyata göre 3 veya 12'yi bu şekilde kredi ile geçmek mümkün değil. Direkt bankadan uzun vadeli ihtiyaç kredisi vs. ile almak denenebilir.

Bu telefon için yani yasal taksit sınırı için geçerli değil. Yani fiyata göre 3 veya 12'yi bu şekilde kredi ile geçmek mümkün değil. Direkt bankadan uzun vadeli ihtiyaç kredisi vs. ile almak denenebilir.
Hmm onu bilmiyorum hocam. Biz mobilya almıştık bu şekilde.

Hmm onu bilmiyorum hocam. Biz mobilya almıştık bu şekilde.
Mesajımda net belirtmemişim dediğim şey elektronik mağazasının oradan alım için verdiği kredi geçerli. Yoksa normal krediyi çekip isteyen istediğini istediği vadede alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı