Gold Bilgisayar 9 Taksit

Evet vatan bilgisayar'da odeabank ile anlaşmalı, hatta denemek için tc numaramı verdim krediye onay vermediler :)
TC numaranızı oradaki banka personeline veriyorsunuz sorgulayıp kredi alayıp alamayacagını söylüyor.
Peki ekstra bir ücret talep ediyorlar mı ? Dosya masrafı, hayat sigortası vs.

Ben Vatan'dan 36 taksite MSI GE70 aldım. Olay şu şekilde Vatan şubesine gidiyorsun şu ürünü 36 ay taksitle alacağım diyorsun. Vatan çalışanları sana bir kısa numara veriyor tam hatırlamıyorum (2727 gibi) . O numaraya TC no'nı atıyorsun ve sana 1 dakika içinde Odeabank ne kadar bütçe verdiğini söylüyor. Sende bütçene göre ürünü alıyorsun ve mesela ben 4.000 TL'lik alışveriş yaptım, 5200 ödüyorum şuan. Üstüne bir miktar faiz koyarak ödüyorsun.

Ben Vatan'dan 36 taksite MSI GE70 aldım. Olay şu şekilde Vatan şubesine gidiyorsun şu ürünü 36 ay taksitle alacağım diyorsun. Vatan çalışanları sana bir kısa numara veriyor tam hatırlamıyorum (2727 gibi) . O numaraya TC no'nı atıyorsun ve sana 1 dakika içinde Odeabank ne kadar bütçe verdiğini söylüyor. Sende bütçene göre ürünü alıyorsun ve mesela ben 4.000 TL'lik alışveriş yaptım, 5200 ödüyorum şuan. Üstüne bir miktar faiz koyarak ödüyorsun.
Alacağım telefon 600 TL'lik. Bu fiyata kredi alınabilir mi ? 600 TL'nin üzerine kaç TL eklerler ?

Tam hatırlamıyorum ama 1.20 faiz koyuyorlardı. TC numaranı o verecekleri numaraya mesaj atacaksın. Odeabank 1 dakşka sonra sana mesaj atıp sana kredi bütçesi verecekler. Bana 10.000 TL verdiler. Senin durumun iyi ise 600'den fazla rahat verirler herhalde.

Tam hatırlamıyorum ama 1.20 faiz koyuyorlardı. TC numaranı o verecekleri numaraya mesaj atacaksın. Odeabank 1 dakşka sonra sana mesaj atıp sana kredi bütçesi verecekler. Bana 10.000 TL verdiler. Senin durumun iyi ise 600'den fazla rahat verirler herhalde.
Ben 600 TL'lik talep edemiyor muyum ? İlla kendileri mi seçiyorlar ? Eğer 1.000 TL verdiler diyelim kalan 400 TL'yi ne yapacağım ?

Taksite göre faiz işliyor. Mesela arkadaşım geçenlerde telefon aldı. 700 liralık telefona 12 aya 735 lira aldılar.
Aradığım cevap :D. Sağolun.

Birde mesajı attığında sana 5 bin lirada verebilirler. Hepsini kullanmak zorunda değilsin ne kadar lazımsa o kadarını kullanırsın. Vatanda zaten detaylı anlatım yapıyorlar.

Ben 600 TL'lik talep edemiyor muyum ? İlla kendileri mi seçiyorlar ? Eğer 1.000 TL verdiler diyelim kalan 400 TL'yi ne yapacağım ?

Aradığım cevap :D. Sağolun.

Sana 1000 TL bütçe veriyorlar mesela ama o kadar harcamak zorunda değilsin. Odeabank sana 1000 tl harcayabilirsin diyor yani. 600 TL, 720 lira gibi bir fiyata gelir faiz ile.

Birde mesajı attığında sana 5 bin lirada verebilirler. Hepsini kullanmak zorunda değilsin ne kadar lazımsa o kadarını kullanırsın. Vatanda zaten detaylı anlatım yapıyorlar.
Arkadaşınıza ekstra bir ücret talep etmediler değil mi ?
Sana 1000 TL bütçe veriyorlar mesela ama o kadar harcamak zorunda değilsin. Odeabank sana 1000 tl harcayabilirsin diyor yani. 600 TL, 720 lira gibi bir fiyata gelir faiz ile.
Tamamdır, sağolun. Ekstra olarak sizden bir ücret talep ettiler mi ?

Ekstra ücret yok burdaki sistem şu vatan parayı peşin alıyor. Siz bankaya taksitle ödüyonuz. Bu taksidide faizle ödüyonoz. Eskiden olsa kredi kartıyla taksitle alacağın telefonu banka kredisiyle faiz ödeyerek alıyorsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı