48 Mbps internet ile 4 MB/s indiriliyor

Daha fazla  
Arkadaşlar ReviOS Windows kurdum 21H2. Tarayıcıda hız testi yaptığımda sıkıntı yok 48 Mbit falan, yani normal Windows ile saniyede yaklaşık 6 MB ile indiriyordum. Ama ReviOS ile saniyede 4 MB indiriyor. Nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ReviOS Windows kurdum 21h2. tarayıcıda hız testi yaptığımda sıkıntı yok 48 Mbit falan, yani normal Windows ile saniyede yaklaşık 6 MB ile indiriyordum. Ama ReviOS ile saniyede 4 MB indiriyor. Nedeni ne olabilir?

Her zaman stabil olmayabilir internet. Bir de MB/S mi yoksa MİB/S mi?

Bunu atıp kaçmanız arkadaşın sorununu çözmüyor yalnız. Konu sahibi de biliyor Mbps ile mb/s arasındaki farkı. Sadece neden 6 mb/s yerine 4 mb/s olduğunu soruyor.
Neyse konumuza dönelim. İndirme yaptığınız sitenin serverlarına bağlı olarak bu hızlar düşebilir elbette. Ben IDM kullanıyorum 16 Mbps internetle neredeyse indirdiğim her şeyi 2 mb/s de indiriyorum.
Not: Göz ardı listesine bir toksik arkadaş daha eklendi.

Beyler dediğiniz her konuya hakimim. Ben de IDM kullanıyorum bu arada. Benim anlamadığım olay şu normal iso ile windows kurduğumda indirirken hız testindeki değeri alıyorum ama reviOS ile windows kurduğumda alamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı