Bu forumda birisiyle darboğaz tartışmasına girmiştim ''Ekran kartı kullanımı %100 ise darboğaz vardır'' diyordu sürekli. Bize cahil felan diyordu
O arkadaşa sesleniyorum, eğer bunu okuyorsan sen bu işlemciyi al belki darboğaz yapmaz o zaman 

Wattman hatası, çok sık rastlanan Coil Whine ve Isınma. Sadece Wattmanı çözseler onada razıyım. İşlemcileri muazzam ama ne yazık ki ekran kartları sorunlu. Böyle diyince fanboy oluyoruz ama.AMD artık fiyat performans olmaktan çıkıp zirvelere oynuyor.
İntel önümüzdeki 5 sene içinde ciddi pazar payı kaybedecek görürsünüz iş ve tüketici satışlarında.
AMD bundan 4 sene önce beddua alırken şu an bunları sunması beni gururlandırıyor.
Zamanında İntel sistem toplamaktan dönen biriyim. Ryzen ilk seri işlemcilere dahi çöp denildi ve sonuç şu an ortada. Kısa sürede dahada çok iş çıkartacaklarından eminim artık.
Şu an tek düşüncem bu işlemcilerde çekirdek başına oluşacak performans.İntel ayna gibi çatlayacak yakında test sonuçlarını gördükten sonra.
AMD keşke şu ekran kartlarına ciddi bir yatırım yapsa da AMD kartlar üzerindeki şu sorunlar azalsa artık. O zaman Nvidia şişmesinden dahi kurtuluruz.
Wattman hatası, çok sık rastlanan Coil Whine ve Isınma. Sadece Wattmanı çözseler onada razıyım. İşlemcileri muazzam ama ne yazık ki ekran kartları sorunlu. Böyle diyince fanboy oluyoruz ama.
Bu konuda bile gönderme yapmayı ihtmal etmiyoruzBu forumda birisiyle darboğaz tartışmasına girmiştim ''Ekran kartı kullanımı %100 ise darboğaz vardır'' diyordu sürekli. Bize cahil felan diyorduO arkadaşa sesleniyorum, eğer bunu okuyorsan sen bu işlemciyi al belki darboğaz yapmaz o zaman
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.