4800 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
4800

AbdullahChery

Decapat
Daha fazla  
İlk defa bilgisayar toplayacağım. Bütçem kısıtlı. Bana çoğu oyunu oynatabilecek 4800 civarında monitör dahil PC toplamama yardım eder misiniz?

Monitör:
Hazır sistem:
Hazır sistemde daha iyi bir ekran kartı ve 2x8 RAM özelleştirmesi yaparak alırsanız daha iyi olur.

Arkadaşın attığı parçalar iyi gönül rahatlığıyla alın!

Monitör:
Hazır sistem:
Hazır sistemde daha iyi bir ekran kartı ve 2x8 RAM özelleştirmesi yaparak alırsanız daha iyi olur.
Daha iyi bir ekran kartı için stoklar yok pek. 2x8 yapınca sistem 4200 tl oluyor zaten. Monitörle birlikte 5000 i aşıyor

Ekran kartı yok mu?

Daha iyi bir ekran kartı için stoklar yok pek. 2x8 yapınca sistem 4200 TL oluyor zaten. Monitörle birlikte 5000'i aşıyor.

2x8 özelleştirmesi yapınca 4100₺ oluyor. Evet monitör biraz pahalıya kaçmış. Monitör olarak bütçeyi biraz aşabilirseniz bunu alın derim:
Hep bütçeyi aşırmamın sebebi, 700₺ bir monitörün önerdiğim sisteme göre yetersiz kalacağı ve oyunlarda sizi mutsuz edeceği.

2x8 özelleştirmesi yapınca 4100₺ oluyor. Evet monitör biraz pahalıya kaçmış. Monitör olarak bütçeyi biraz aşabilirseniz bunu alın derim:
Hep bütçeyi aşırmamın sebebi, 700₺ bir monitörün önerdiğim sisteme göre yetersiz kalacağı ve oyunlarda sizi mutsuz edeceği.

Peki AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1ms VGA HDMI DP FHD FreeSync monitör ve Wi-Fi adaptör ile 4900 TL civarı oluyor sistem. İyi olur mu öyle.

Peki AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1ms VGA HDMI DP FHD FreeSync monitör ve Wi-Fi adaptör ile 4900 TL civarı oluyor sistem. İyi olur mu öyle.

Söylediğiniz monitörün özellikleri bayağı iyi. Alabilirsiniz fakat öneririm ya da önermem diyemem. Çünkü söylemiş olduğunuz monitörü deneyimlemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı