4800 TL Monitör dahil sistem tavsiyesi

TekKrar

Hectopat
Sizce bu sistem ve monitör nasıl? Günümüz oyunları orta ayarda açar mı? Veya önerdiğiniz başka sistem var mı? Monitör LİNK Monitör + sistem bütçe Max 4800. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum benim sana tavsiyem tecrübeme göre konuşuyorum amd alıyorsan eğer ileride işlemci anakart ile uyumlu olacağı için intel gibi her sene nesil değiştirmiyor 3 seneyi buluyorum monitörü boş ver varsa lcd plazma evde bunlara bağla boş kasa alma sabir bir yere koy anakartın iyi olsun ileriye dönük olsun ana kart işlemci ram ekran kart ssd power sadece bunları al emin ol haklıymış bu arkadaş diyeceksin istersen bu parçaları birde benim tavsiyemle diz sonra usul usul üzerine eklersin eksik olanları ve iyisi olur

ANAKART: 917,00 TL

İŞLEMCİ: 989.00 TL

RAM: 530.28 TL

EKRAN KARTI: 1473.70 TL

SSD: 329.99 TL

GÜÇ KAYNAĞI: 446,88 TL

PARÇALARINI TEK BİR YERE BAĞLI OLARAK ALMA AYRI AYRI AL VE UYGUNA GELİR 250 300 KIRPARSIN ORTALAMA BUDA İYİ BİR FİYAT VE DAHA İYİ PERFORMANS DEMEKTİR

EKRAN KARTI NVİDİA ŞAŞMA EĞER YİNEDE AMD DERSEN İLERİDE TECRÜBE EDİNEREK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSIN OYUN DRİVER GÜNCELLEMELERİ OLDUĞUNDA İLERİDE

ŞU AN İÇİN SADECE BUNLARLA KULLAN HER AY VE YA HER 2 HAFTADA BİR İYİ PARÇA AL DOSTUM UMARIM FAYDAM OLUR BU ŞEKİLDE EMİN OL ÇOK İYİ PERFORMANS ALACAKSIN BU BİLGİSAYARDAN

Son düzenleme:
@bilalklc ssd ve ram rgb oldukları için biraz pahalı olmuşlar onları kısarak ekran kartı daha iyi alınabilir amd ekran kartı alınmaz dedinde gtx 1650 ne o fiyata gtx 1650 super gigabyte modeli var veya rx 580 ama normal 1650 bence alınmaz

İleri de ASUS serisini yakalaması için böyle verdim emin ol o anakart kendi anakartıyla eş değer ama sırf yazı ibaresine aldanabilir. Kalite tesadüf değildir arkadaşlar boşuna böyle fazla fiyat değil ya ben kullandım AMD kaç kez 2-3 sene sonra bir driver güncelleme ile mahvoluyor. Windows'da uyumsuzluklar hiç mi yaşamadınız, hiç mi görmüyorsunuz ha işlemcileri? Şu an iyi bak eskiye göre ama şu an bu fiyata bu PC gerçekten mükemmel 2 sene sonra iyi bir ekran kart değiştirip RAM'lere + 16 koydun mu bir 3 sene daha bile götürür arkadaşı eminim ben anakart geliştirilmeye müsait.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemel olarak 5000 serisinde anakart değişecek.İşlemci olarak 1600 bile yeter.Anakart giriş seviyesi bir B450 olmasa bile yeter.O SSD yerine m.2 olmayan bir SSD daha iyi olur m.2 bin oyunlarda çok bir farkı yok.

Bu sistemi öneririm hocam. Ekran kartında şu an kampanya var, 230TL geri ödeme alıyorsunuz bu sayede 3820TL'ye denk geliyor sistem. Kalan parayla ise Viewsonic 144Hz 1MS monitörü 999TL'ye alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…