21.5 inc asus monitor aldim itopyadan 75hz 1ms kargoda o yuzden cok fazla ayrinti veremiyorum onun disinda aoc oneririm ark da var memnunGenellikle oyun oynayacağım için 480 gb SSD nin yetmeyeceğine eminim. Bu yüzden SSD yerine HDD almayı düşünüyorum.İkisi beraber olduğunda bütçem biraz aşılyor.Ek olarak önerdiğiniz bir monitör var mı ? 800 tl civarı
480GB SSD yanına 1TB disk alırsan iyi olur SSD den vazgeçme.Monitör Panel olarak TN olmasın renkleri kötü veriyorGenellikle oyun oynayacağım için 480 gb SSD nin yetmeyeceğine eminim. Bu yüzden SSD yerine HDD almayı düşünüyorum.İkisi beraber olduğunda bütçem biraz aşılyor.Ek olarak önerdiğiniz bir monitör var mı ? 800 tl civarı
SSD HDD muhabbetine düşünceniz nedir acaba ?21.5 inc asus monitor aldim itopyadan 75hz 1ms kargoda o yuzden cok fazla ayrinti veremiyorum onun disinda aoc oneririm ark da var memnun
Ne kadar depolama yaptiğiniza bagli 2tb benim icin fazla ama sizin icin az olabilirSSD HDD muhabbetine düşünceniz nedir acaba ?
2TB disk ve 512GB SSD kullanıyorum SSD'nin yarısından fazlası ve diskin yarısı boş.SSD'yi özellikle boş bıraktım.SSD HDD muhabbetine düşünceniz nedir acaba ?
Toshibaya yönelebilirsin adataya bakma kronik sorunlu bozuluyor cabucakSon olarak incehesap.com da hem hdd yi hemde sdd yi seçemiyorum.Birde sanırım
Apacer Panther AS340 480GB SSD Disk
şuanda stokta kalmamış.
Toshibada öyleToshibaya yönelebilirsin adataya bakma kronik sorunlu bozuluyor cabucak
Adata 240GB işini görür ekstra disk olarak 1 ya da 2 TB alman iyi olurSon olarak incehesap.com da hem hdd yi hemde sdd yi seçemiyorum.Birde sanırım
Apacer Panther AS340 480GB SSD Disk
şuanda stokta kalmamış.
Bilseydim almazdimToshibada öyle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.