4800 TL Monitör dahil sistem tavsiyesi

Genellikle oyun oynayacağım için 480 gb SSD nin yetmeyeceğine eminim. Bu yüzden SSD yerine HDD almayı düşünüyorum.İkisi beraber olduğunda bütçem biraz aşılyor.Ek olarak önerdiğiniz bir monitör var mı ? 800 tl civarı

Genellikle oyun oynayacağım için 480 gb SSD nin yetmeyeceğine eminim. Bu yüzden SSD yerine HDD almayı düşünüyorum.İkisi beraber olduğunda bütçem biraz aşılyor.Ek olarak önerdiğiniz bir monitör var mı ? 800 tl civarı
21.5 inc asus monitor aldim itopyadan 75hz 1ms kargoda o yuzden cok fazla ayrinti veremiyorum onun disinda aoc oneririm ark da var memnun

480GB SSD yanına 1TB disk alırsan iyi olur SSD den vazgeçme.Monitör Panel olarak TN olmasın renkleri kötü veriyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı