4800 TL Monitör dahil sistem tavsiyesi

Muhtemel olarak 5000 serisinde anakart değişecek.İşlemci olarak 1600 bile yeter.Anakart giriş seviyesi bir B450 olmasa bile yeter.O SSD yerine m.2 olmayan bir SSD daha iyi olur m.2 bin oyunlarda çok bir farkı yok.

nasıl etkisi yok hocam m2 her zaman her yerde sata ssd göre faydası var yapmayın allah aşkına hiç bir bilgimiz olmayacak olsa bile düşündüğümüzde direk anakarta monte ediyoruz ssd yani daha hızlı verim alıyor ve daha yaygın olmuş oluyor bitişik oluyor bu bile etkiliyor emin olun

Donanım arşivi Uberi azıcık değiştir ve monitör al
Şuanda tam emin olamıyorum. Şuan aklımdaki sistemimi alsam yoksa Donanım Arşivi uberi değiştirip mi alsam ? İncehesap için hiç iyi yorumlar yapılmamış o yüzden biraz korktum doğrusu
ileride asus serisini yakalaması için böyle verdim emin ol o anakart kendi anakartıyla eş değer ama sıf yazı ibaresine aldanabilir kalite tesadüf değildir arkadaşlar boşuna böyle fazla fiyat değil ya ben kullandım amd kaç kez 2 3 sene sonra bir driver güncelleme ile mahvoluyor windowsda uyumsuzluklar hiç mi yaşamadınız hiç mi görmüyorsunuz ha işlemcileri şu an iyi bak eskiye göre ama şu an bu fiyata bu pc gerçekten mükemmel 2 sene sonra iyi bir ekran kart değiştirip ramlere + 16 koydun mu bir 3 sene daha bile götürür arkadaşı eminim ben anakart geliştirilmeye müsait
Şuanki bilgisayarımdan çok sıkıldım biran önce alıp kurtulmak istiyorum oyunları düşük ayar oynasam bile yeter.

Şuanda tam emin olamıyorum. Şuan aklımdaki sistemimi alsam yoksa Donanım Arşivi uberi değiştirip mi alsam ? İncehesap için hiç iyi yorumlar yapılmamış o yüzden biraz korktum doğrusu

Şuanki bilgisayarımdan çok sıkıldım biran önce alıp kurtulmak istiyorum oyunları düşük ayar oynasam bile yeter.
İncehesap güvenilir ama geç kargoya veriyor.Benim kasayı kargocu kırdı kasaya düzelttiler.

Kasa toplu bir şekilde sürücüler kurulu mu geliyor yoksa benim kasayı toplayıp sürücüleri ek olarak kurdurtmam mı gerekecek ?
Ssd yerine 2 tb sabit disk düşünüyorum.
Monitör öneriniz var mı ? Şuanda bütçeme tam yeten
AOC G2460VQ6 24' 1ms 75Hz Gaming Monitor
düşünüyorum.

Eki Görüntüle 476502 Bu sistemi öneririm hocam. Ekran kartında şu an kampanya var, 230TL geri ödeme alıyorsunuz bu sayede 3820TL'ye denk geliyor sistem. Kalan parayla ise Viewsonic 144Hz 1MS monitörü 999TL'ye alabilirsiniz.Eki Görüntüle 476502
Rx 580 ne 1500 tl vereceğine rx 590 nitro+ yi öneririm diğer parçalara bakacak olursak sonradan 3.nesil işlemci almicaksan gigabyte s2h almani öneririm bütçeden kisarsiniz işlemci olarak 2600 ile 2600x arasında fark bile yok 2600 almani öneririm

Kasa toplu bir şekilde sürücüler kurulu mu geliyor yoksa benim kasayı toplayıp sürücüleri ek olarak kurdurtmam mı gerekecek ?
düşünüyorum.
Kasada Windows 10 deneme sürümü bile geliyor.SSD işe yarar ama depolama istiyorsan yanına HDD alman daha iyi olur.

düşünüyorum.
Sistem donanım size performans verir.SSD ise chrome'u saniyesinde açıyım çabukcak yüklensin her şey harita daha hızlı yüklensin diosanız ssd kullanın
Sistem donanım size performans verir.SSD ise sisteninize hız kazandirir chrome'u saniyesinde açıyım çabukcak yüklensin her şey harita daha hızlı yüklensin diosanız ssd kullanın

Biraz araştırırsanız ucuza 24inch 75 Hertz monitör bulabilirsiniz.Bu şekilde iyi performans verir

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-12-22-21-38-32-300_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-22-21-38-32-300_com.android.chrome.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 36
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı