4800 TL'ye Xbox Series S ve 144 Hz monitör alınır mı?

neo1111

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde RX 580 8 GB ve i5 9400F bir PC'm var ama monitörüm çöp bir monitör. PC'yi zamanında Vatan'dan indirimde almıştım. Daha pahalıya satabiliyorum şu an.

Sorum: Xbox Series S ve 2000 TL'lik güzel bir monitör almak, şu anki sistemimden iyi olur mu, mantıklı olur mu?

Not: PC'yi satarsam aldığım fiyattan daha fazlasına satacağım için cebimden para çıkmadan PC satıp Xbox S artı monitör alabileceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca Series S'in ileride nasıl bir performans göstereceğine dair net bir bilgimiz yok. Donanım olarak kısılmış bir model ve ileride geliştiriciler yeni neslin gücünü Series S ile kısıtlamak istemeyebilir. Mevcut sisteminizde ilerisi için değişebilecek tek şey GPU ve bellek. Önü açık bir platformunuz varken önünüzü kapatmaya gerek yok.

Söylediklerim yalnızca Series S için bu arada.

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca Series S'in ileride nasıl bir performans göstereceğine dair net bir bilgimiz yok. Donanım olarak kısılmış bir model ve ileride geliştiriciler yeni neslin gücünü Series S ile kısıtlamak istemeyebilir. Mevcut sisteminizde ilerisi için değişebilecek tek şey GPU ve bellek. Önü açık bir platformunuz varken önünüzü kapatmaya gerek yok.

Söylediklerim yalnızca Series S için bu arada.
şöyle söyliyim ileride veya suan sistemimi arttırmam mümkün değil bende bi tek sizin dediğiniz gibi xbox series s in kötü performans vermesinden korkuyorum
Hocam daha ucuza aldığınız sistemi daha pahalıya satmak Türkiye şartlarında size kâr ettirmez. Bence PC'nizin elinizde kalması çok daha mantıklı.
şu anlamda kar edicemi düşünüyorum monitör alamam ama sistemimi satarsam hem monitör hemde xbox series s alabiliyorum ama sorun su series s şuanki sistemimden iyim kötümü yoksa denkmi onu bilmiyorum ona göre alıcam
Amacınız sadece oyun oynamaksa yapılabilir ama 144 Hz verebiliyor mu Series S? Ayrıca çoğu oyunu da XBox'ta oynayamayacaksınız, ama gamepass ile XBox oyunlarını bilgisayarda oynayabilirsiniz. Yani tabi CS:GO, LoL gibi rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız sorun olmaz.
lol ve csgo yu bıraktım nefret etmiş durumdayım oynicağım oyunlar suan xboxa daha uygun dediğiniz gibi gamepas da var futbol ufc forza nfs tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve hikayeli oyunlar oyun konusunda sorun olmaz oyuzden ama iyi sistemden kötü sisteme geçmiş olurmuyum bilemiyorum
Sistemi satıp, I5 10400F 1650 Super yanına 144 Hz bir monitör daha iyi olur.
sistemimi değiştirmek istemiyorumki
şöyle söyliyim ileride veya suan sistemimi arttırmam mümkün değil bende bi tek sizin dediğiniz gibi xbox series s in kötü performans vermesinden korkuyorum

şu anlamda kar edicemi düşünüyorum monitör alamam ama sistemimi satarsam hem monitör hemde xbox series s alabiliyorum ama sorun su series s şuanki sistemimden iyim kötümü yoksa denkmi onu bilmiyorum ona göre alıcam

lol ve csgo yu bıraktım nefret etmiş durumdayım oynicağım oyunlar suan xboxa daha uygun dediğiniz gibi gamepas da var futbol ufc forza nfs tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve hikayeli oyunlar oyun konusunda sorun olmaz oyuzden ama iyi sistemden kötü sisteme geçmiş olurmuyum bilemiyorum

sistemimi değiştirmek istemiyorumki
ve son olarak pc nin verdiği sıkıntılardan sıkıldım ugraşmak istemiyorum pc de en iyi sistemi kovalamak çok zor sürekli yeni bişeyler çıkıyor
burda ve üstte yazdıklarımı değerlendirip yine bi fikrinizi söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı