4800 Tl'yi geçmeyecek Sistem

Seçebildiğim kadar iyi parça seçtim. Alabiliyorsan bu sistemi al. Siparişi de çabuk ver. Çünkü SSD kampanyalı ve az kalmış. Kampanya bittiğinde 250 TL'ye çıkar. 400R'yi pek sevmiyorum. Kaliteli ama dev bir hoparlör gibi. Z11 tavsiye ederim.
 
@JfWinks o sisteme 650W az gelebilir. İçinde 780Tİ var, o var bu var.

Corsair Cx Serisi 80Plus 750W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Bu güç kaynağını al kardeşim. Ayrıca anakart Msi'ın Z97 Gaming 5 anakart modeli seçilmelidir. Render işleriyle uğraşılcaksa Ram'ler 1866 Mhz olmalıdır.

Bunu al. 39 TL aştı ama bu sisteme değer :) Çok sağlam bir sistem, bana güven bunu al kardeşim :)
 

Dosya Ekleri

  • Sistem 1.png
    Sistem 1.png
    58,7 KB · Görüntüleme: 234
  • Sistem 2.png
    Sistem 2.png
    52,8 KB · Görüntüleme: 251
Gaming 3 çok düşük değil mi öyle bir sisteme gaming 5 lazım oyuncu mouse ve klavyeyi silip gaming 5 alsam. Daha mantıklı gibi geliyor :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu al. 39 TL aştı ama bu sisteme değer :) Çok sağlam bir sistem, bana güven bunu al kardeşim :)

Sistemi ne zaman toplayacağınızı söyler misiniz ? Çünkü Z97 Gaming 5 Vatan'da stoklarda yok.
 
Gıgabayte yerine MSI öneririm. MSI daha bilinmiş bir markadır ve daha kalitelidir. İsterseniz anakartı ayrı bir mağazadan temin edebilirsiniz :)
 
Tanınmışlık önemli değil ama kalite çok önemlidir. Cünkü ben bu sistemi yıllarca kullanacağım. Ama performans konusunda gigabyte daha önde diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı