4800H vs 10750H

Bütçe
8000

netlogger

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Vatansever
Büyük oranda yazılım geliştirme ve web tasarım işlerinde (3D render yok) kullanılacak, arada bir de çalıştırabildiği oyunlar FPS ve kalite takıntısı olmadan oynanacak. Almışken Gaming seriden olsun istiyorum. Ama bu iki işlemci arasında kaldım. Fiyat olarak 10750H en az 1000 TL farkı hak eder mi? Oyun ve render işlemleri harici değerlendirilirse, hangisi daha uzun süre işimize yarar ve neden?
Marka takıntısı/düşmanlığı olmayıp, gerçekten bilip de yardımcı olabilecek varsa cevabını merakla bekliyorum.

Sadece işlemci olarak Ryzen 7 4800H. Esas önemli olan aynı bütçede bir bütün olarak hangi laptoplar var ? Yani dengeli olması i7 veya Ryzen 7 olmasından daha önemli.

Multicore performansında 4800H fazlasıyla üstün. Singlecore performansında neredeyse fark yok. 4800H güncel teknolojiler barındırması ve daha az ısınması ile dikkat çekiyor fakat laptop modeli de önemli bu noktada. Ben büyük oranda 4800H alınması taraftarıyım.

acer nitro 5 4800H ile Dell G315 10750H arasında kaldım. Markalarda işlemciler hariç diğer özellikler hemen hemen aynı...

acer nitro 5 4800H ile Dell G315 10750H arasında kaldım. Markalarda işlemciler hariç diğer özellikler hemen hemen aynı...
Bütçe nedir ? 1660 Ti bulunan bir model alınabilir. Asus TUF serisi var ancak ısınma sorunları, 60 Hz ekran eksisi var. Ancak Ryzen 7 4800H ve GTX 1660 Ti var.

Düzenleme: 8000 imiş gözümden kaçmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı